1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi kapri pantalone,...

Kako nositi kapri pantalone, kao sa Nedelje mode?

21. април 2024.

| Miljana Momirović
Istina je: u ovim pantalonama noge izgledaju duže.

Na listu modnih trendova za 2024. godinu su se vratile kapri pantalone. Još udobnije ali privlačne, dizajneri su pokazali kako ih stilizovati.

Za razliku od drugih kontroverznih modnih komada kao što su pantalone sa niskim strukom, ovaj model je izuzetno praktičan i svestran. Može se nositi kako u kancelariji uz košulju, tako i uz top za izlazak.

U nastavku pogledajte četiri najbolje odevne kombinacije.

Šta su kapri pantalone?

Kapri pantalone su bile jedan od najtraženijih modela 50ih i 60ih godina, o čemu svedoči i činjenica da su ih nosile Brižit Bardo, Merilin Monro i Odri Hepborn.

Modni trend se ponovo vratio 90ih godina kada su ih supermodeli poput Linde Evangelista, Kristi Turlington i Naomi Kembel dodali u svoj garderober. Na kraju su ih svi nosili, a sada ih ponovo želimo.

Naravno, kapri pantalone su sada modernije, bolje nego ikada i must-have za ovu sezonu.

Kako nositi kapri pantalone?

Nedelja mode za proleće/leto 2024. je bila jasna: kapri pantalone će dominirati. Brojni dizajneri su pokazali kako ih stilizovati, a da izgledate otmeno i sa stilom.

Salvatore Feragamo kapri pantalone u crnoj boji su uparene sa kratkom bomber jaknom. Crna odevna kobminacija razbijena je XXL torbom u šumskozelenoj boji.
kapri pantalone
S druge strane, Coperni je pokazao kako se kapri pantalone mogunositi i u kancelariji: košulja na pruge i blejzer uparene sa sandalama.

pantalone 2024

pantalone za izlazak
Na kraju, Sandy Liang dokazuje svestranog ovog modela jer kapri pantalone uparuje sa mini suknjom. Bela majica i paletanke, ništa drugo nije potrebno za elegantan stajling.
kapri pantalone

Nastavite da čitate