1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jedan telefonski poziv promenio...

Jedan telefonski poziv promenio je sve: Princ Vilijam ostavio Kejt na ružan način, ovo su detalji

25. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Sve se desilo iznenada!

Oni su za mnoge simbol ljubavi, razumevanja i međusobnog poštovanja.

Prinčevski par od Velsa u emotivnoj vezi su duže od dve decenije, a malo ko se seća da se neposredno pred njihovo venčanje dogodio raskid Kejt i Vilijama.

Raskid Kejt i Vilijama

Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Njihova ljubavna priča započela je još tokom studentskih dana. Dugo vremena njih dvoje su bili samo prijatelji da bi kasnije taj odnos prerastao u partnerski.

Kao i svaka bajka njihova ljubav krunisana je nestvarnim venčanjem u Vestminsterskoj palati 2011. godine, da bi ubrzo na svet stiglo i njihovo troje dece Džordž, Šarlot i Lui.

Nakit za anti-age efekat – Tajna pravila Kejt i Pipe Midlton brišu bore kao od šale

Ipak, malo ko se seća da je raskid Kejt i Vilijama danima punio novinske stupce u Britaniji.

Pre tačno dvadeset godina saznalo se da najpoželjnijeg dečka na britanskom poluostrvu ljubi njegova koleginica sa fakulteta, te su im mnogi još tada predviđali brak.

Ipak, nekoliko godina kasnije umesto vereničkog prstena usledio je krah ljubavi zbog, u tom trenutku, nepremostivih razlika.

Raskid Kejt i Vilijama

Photo by Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Naime, Vilijam je želeo da uživa u mladosti, dok se Kejt nije mirila sa njegovim stalnim druženjima sa drugim poznatim damama.

Raskid Kejt i Vilijama dogodio se jedno prepodne, i to telefonskim putem, a svedoci su bili princezine kolege koje su je gledale kako uzrujano razgovara telefonom.

– Kejt je sve vreme šetala i izgledala uzrujano, kao da vodi raspravu. Ali nije plakala. Pročulo se da je to Vilijam i da imaju neke probleme. Sada je jasno o čemu se radilo – prisetio se neimovani vojvotkinjin kolega.

Kejt Midlton operisana – Princeza u bolnici, ceo svet je sada uz nju

– Kad se vratila u kancelariju, nije rekla ništa, a potom je nestala i nije se vraćala tog dana. Nismo tada previše razmišljali o tome.

Ali kada sada razmišljam o tome, definitivno je to bila svađa između dečka i devojke.

Raskid je navodno trajao najmanje 10 nedelja, a mnoge devojke sa snovima da postanu princeze otvoreno su pokazivale interesovanje za Vilijama.

Raskid Kejt i Vilijama

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Međutim, on je, tvrdili su britanski mediji, sve odbijao i ubrzo shvatio da mu nedostaju Kejt i njena porodica, nakon čega su se pomirili, piše „Glossy„.

Verili su se tri godine kasnije, u vreme kada je štampa uveliko zvala Kejt „Waity Katy“, ismevajući to što ona godinama strpljivo čeka verenički prsten.

 

Izvor vesti: Glossy

Izvor slike: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Nastavite da čitate