1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Princ Hari kontaktirao princezu...

Princ Hari kontaktirao princezu Kejt Midlton – ovo mu je odgovorila

24. мај 2024.

| Miljana Momirović
Možda su se otuđili od Palate ali to nije sprečilo mlađeg princa da se obrati Kejt.

Princ Hari i cela kraljevska porodica u velikoj meri pati zbog loših odnosa između njih. Da li će Kejt Midlton odigrati glavnu ulogu u pomirenju?

Teško je proceniti ko se oseća gore u ovom hladnom odnosu, ali je jasno da postoje stalni izveštaji o pokušajima pomirenja.

Princ Hari nije u dobrim odnosima sa kraljevskom porodicom

Vojvoda od Saseksa se otuđio od svoje porodice nakon što su on i Megan Markl doneli ogromnu odluku da se povuku sa funkcije viših članova kraljevske porodice. Par je od tada pokrenuo brojne napade na Palatu, što je samo povećalo napetost

Nedavno je Tom Kvin, kraljevski stručnjak, izašao sa informacijom da je princ Hari kontaktirao Kejt Midlton nekoliko puta otkako se preselio u Ameriku. Kvin ističe da Hari misli da je ona možda „most“ između njega i njegovog oca, kralja Čarlsa, i njegovog brata, princa Vilijama.

Uloga princeze Kejt Midlton u pomirenju

Ipak, princ Hari je iznenađujući dobio odgovor od Kejt Midlton. Princeza saoseća sa njim ali istovremeno, u potpunosti podržava svog supruga, princa Vilijama. To je, u kombinaciji sa činjenicom da sada ima dovoljno problema sa sopstvenim zdravstvenim problemima, značilo da Kejt ne želi da ima ulogu u pomirenju između Harija i članova kraljevske porodice.

Nije pomoglo ni kada su princ Hari i Megan Markl optužili princa Vilijama da je vikao i razbijao kada je Hari izrazio nameru da napusti porodicu tokom intervjua sa Oprom Vinfri.

Princ Hari i Megan Markl podržali Kejt Midlton

Jedno je sigurno, u očima kraljevske porodice, ima dosta toga na račun mlađeg princa, pa se postavlja pitanje da li bi samo Kejt Midlton uopšte bila dovoljna da izazove pomirenje.

Kada je princezi dijagnostikovan rak, Hari i Megan su poslali poruku podrške. Izjavili su: „Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći privatno i u miru.“

Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate