1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Princ Vilijam nije mogao...

Princ Vilijam nije mogao da sakrije ljubav prema Kejt Midlton

20. мај 2024.

| Miljana Momirović
Nakon što su se zbližili tokom studentskih dana, njihova ljubav je brzo dospela na naslovne strane i od tada je neguju.

Istina je da princeza Kejt Midlton i princ Vilijam imaju nekoliko velikih odgovornosti – roditelji su, budući kralj i kraljica Engleske, ali pre svega: muž i žena.

Par se upoznao na prestižnom Univerzitetu Sent Endru u Edinburgu. U početku su bili prijatelji, a kasnije se između njih rodila ljubav. U aprilu 2007. počele su da kruže glasine da su se razišli posle šest godina zajedno, jer je princeza od Velsa bila spremna da se podigne vezu na viši nivo, ali je princ Vilijam navodno želeo da iskoristi svoju mladost i slobodu.

Srećom, njihova bajkovita romansa se ponovo rasplamsala, venčali su se i dobili troje dece. U nastavku pogledajte najlepše trenutke iz njihove veze.

Princ Vilijam nije mogao da sakrije ljubav prema Kejt Midlton

Venčanje princa Vilijama i princeze Kejt Midlton

Kao i svi srećni parovi, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton su na dan svog venčanja pred kamerama razmenjivali nekoliko zaljubljenih pogleda i reči. Najromantičniji momentan se dogodio kada je Vilijam prvi put video Ketrin kako stiže u venčanici brenda Alexander McQueen. Kada je prvi put ugledao, princ Vilijam navodno je rekao: „Prelepa si“. Kasnije su se dva puta poljubili, oduševivši publiku.

venčanje Kejt Midtlon i princa Vilijama

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton na Olimpijadi 2012.

Velika Britanija je gorela od olimpijske groznice tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine – i naravno, princ Vilijam i princeza Ketrin, koji su strastveni sportisti, takođe su bili očarani. Par je viđen na Velodromu, gde su gledali kako Kris Hoj osvaja petu olimpijsku zlatnu medalju. Ignorišući bonton i pravila, ili da su kamere uperene u njih, par je rado zagrlio jedno drugo slaveći uspeh svoje države, razjaren emocijama.

Olympics 2012, princeza Kejt Midlton i princ Vilijam

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton prate Vimbldon 2019.

Kraljevski par je 2019. godine zajedno prisustvovao Vimbldonu, gde su njihove fotografije pokazale kako ćaskaju i neobavezno se smeju u kraljevskoj loži. Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms rekla je da su gestovi kraljevskog para pokazali snagu njihove veze i „podigli je na potpuno novi nivo“.

Kejt Midlton i princ Vilijam, Wimbledon 2019

Princ Vilijam i princeza Ketrin proslavili su prošlog meseca 13 godina braka, a kako se čini, njihova ljubav je sve jača.

Izvor slike: Peter Macdiarmid / Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Pool / Pool/GettyImagesEntertainment, Charlie Crowhurst / Stringer/GettyImagesEntertainment