1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako se šminka Kejt...

Kako se šminka Kejt Midlton? Ovo su proizvodi koje koristi

08. април 2024.

| Miljana Momirović
Korak po korak.

Prepoznatljiva po uvek sređenom izgledu, šminka Kejt Midlton prosto izgleda kraljevski. Pogledajte kako da ponovite princezin prirodni look.

Pitali smo slavnu šminkerku MUA Sarah Egan da u tome pomogne. Bez obzira na odevnu kombinaciju ili događaj koji prisustvuje, šminka princeze uvek ostaje dosledna i ističe njene crte lica. „Kejt je poznata po svom prirodnom izgledu šminke koji pokazuje prelepu, blistavu kožu sa tamnijim okom i prirodnim ružičastim usnama“, kaže nam Egan.

U nastvaku pogledajte ključne proizvode, korak po korak.

Kako se šminka Kejt Midlton?

Kada je u pitanju šminka za ten, obično možete videti prirodnu teksturu njene kože kroz njenu podlogu. Obično ima blage konture i rumene obraze koji joj pružaju prirodni sjaj. Što se tiče šminke za oči, „ona koristi kombinaciju neutralnih senki, zajedno sa ajlajnerom i maskarom“, kaže Egan. Njeni ruževi su najčešće roze ili nude tonova sa blagom sjajnom završnicom.

Baza

Dobra nijansa pudera će smanjiti crvenilo i poboljšati ton i teksturu kože. Potražite laganu formulu srednje pokrivne moći koja će dozvoliti da ten i dalje izgleda prirodno.

Šminka Kejt Midlton: Korektor

Pošto izgled Kejt Midlton najbolje funkcioniše sa laganom podlogom, sve eventualne nesavršenosti prekriva dobrim korektorom. Formula koja se ne uvlači u fine linije, a ima visoku pokrivnu moć je korektor koji tražite.

Bronzer i hajlajter

Istina, njena koža je uvek tako blistava, a tome doprinose blage konture na licu koje postiiže uz pomoć bronzera sa toplim podtonom. Na kraju blago ističe najviše crte lica hajlajterom.

Šminka za oči

Svakodnevna šminka Kejt Midlton obično uključuje neutralnu kombinaciju senki za oči zajedno sa smelom olovkom. Pročitajte ove profesionalne savete za šminkanje koji prirodno ističu braon oči.

Maskara Kejt Midlton

Kejt Midtlon navodno koristi Lancom Hipnose maskaru kao svoju glavnu maskaru dugi niz godina. Ova maskara koja se može nadograditi povećava volumen je odličan izbor za sve koji žele da istaknu svoje prirodne trepavice, kao princeza.

Usne

Svoje prepoznatljive roze usne postiže uz pomoć Clarins Lip Perfector. Ovaj proizvod je dostupan u raznim ružičastim nijansama koje će upotpuniti bilo koji ton kože i ostaviti da se vaše usne osećaju punim i hidriranim zahvaljujući hranljivoj formuli vitamina F i ši putera.

Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate