1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Boja purpura: Kejt Midlton...

Boja purpura: Kejt Midlton udara kontru tmurnim jesenjim tonovima

15. новембар 2023.

| Snežana Ilić
Princeza od Velsa oduševila svet još jednim fantastičnim izdanjem

Posle ozbiljne kombinacije u kojoj se protekle subote pojavila na službi povodom Dana primirja, odnosno Dana sećanja, princeza od Velsa vratila se vedrijim bojama.

Svemoguća princeza: Kejt Midlton u vojničkoj uniformi vozila tenk (foto)

Ceremonija u Londonu bila je dirljiva, u jednom trenutku učinilo nam se i da će zaplakati, ali danas Kejt Midlton ponovo ima dobro poznati osmeh na licu. I neke vedrije boje na sebi.

Kejt Midlton

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Na simpozijumu pod nazivom Shaping us, organizovanom u Muzeju dizajna, pojavila se u prepodnevnim časovima, vesela i puna elana, kao da sinoć nije bila na rođendanskoj zabavi kralja Čarlsa u Klarens hausu.

Suvišno je reći da je plenila, to se podrazumeva. Princeza je za ovu priliku odabrala odelo u boji purpura, sa potpisom novozelandske dizajnerke Emilije Viksted.

Kraljica stila Kejt Midlton i njena najbolja večernja izdanja

S obzirom na činjenicu da se više puta pojavljivala u njenim modelima, nema sumnje da joj je Emilija jedna od omiljenih kreatorki.

Kejt Midlton

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Iako je ovo sezona kojom vladaju zemljani tonovi, Kejt se odlučila za nešto drugačije. Nije pogrešila, naravno, ona to ne bi ni umela. Izborom boje zadala je kontraudarac jeseni, ulivši joj purpurni ritam.

Efektnom odelu dodala je plave salonke u kojima je ušetala u muzej, gde je održala i emotivan govor.

Izvor slike: Chris Jackson/Getty Images