1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nije mogao da sakrije:...

Nije mogao da sakrije: Princ Vilijam pokazao karakter

06. мај 2024.

| Miljana Momirović
Stresne situacije su ga razotkrile.

Uoči teorija zavere oko bolesti princeze Kejt Midlton i očeve dijagnoze, princ Vilijam je konačno pokazao pravo lice i potvrdio kakav je čovek.

Princ Vilijam pokazao karakter

Istina je da princ Vilijam od Velsa prolazi kroz težak period nakon što je i njegovom ocu i njegovoj supruzi dijagnostikovan rak. Prinčev prijatelj je izjavio da je ova stresna situacija otkrila njegov pravi karakter.

Kako se ponaša princ Vilijam dok se princeza oporavlja?

Princ Vilijam je pokazao svoju „čvrstoću i odlučnost“ kada je istrajao tokom ovog izuzetno stresnog vremena za kraljevsku porodicu, smatra prijatelj budućeg kralja. Dok se njegova supruga, princeza Kejt Midlton, spremala da svetu otkrije svoju dijagnozu raka, prestolonaslednik je nastavio svoje kraljevske dužnosti.

Prijatelj princa Vilijama rekao je za The Times: „Ne znam kako je mogao da prođe kroz sve ovo, znajući kroz šta prolazi, dok svet ismeva njegovu bolesnu ženu. Sve ovo govori o njegovom karakteru, upornosti i odlučnosti. Šta god da se desi, on će obaviti posao koji se od njega očekuje. Vilmostov pravi karakter se zaista pokazao tek sada.“

Gde je Kejt Midlton?

Kejt Midlton se trenutno oporavlja kod kuće u Vindzoru. Iako je briga o supruzi i troje dece prinčev prioritet, podrazumeva se da će se njegova javna pojavljivanja učestaliti pre porodičnog letovanja u julu i avgustu. Osim toga, ustanovljena su i nova pravila kraljevske porodice dok se princeza leči od raka.

Izvor slike: Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate