1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Pravila kraljevske porodice dok...

Pravila kraljevske porodice dok se Kejt Midlton oporavlja

25. април 2024.

| Miljana Momirović
Svi su preterali, samo da bi se princeza osećala bolje.

Kejt Midlton se privremeno povukla sa kraljevskih družnosti zbog preventivne hemoterapije jer joj je dijagnostikovan rak.

Kejt Midlton u fazi lečenja raka

„[Dijagnoza] je naravno bila veliki šok“, izjavila je princeza od Velsa u svom potresnom govoru, objašnjavajući kako su ona i princ Vilijam činili sve što su mogli „da ovo procesuiraju i zdraže privatnost zarad [njihove] mlade porodice“.

„Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena“, nastavila je ona. „Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti u redu.“

Kako deca reaguju na lečenje Kejt Midlton?

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis su navodno bili sastavni deo podrške svojoj majci kojoj pomažu da bi se što pre oporavila.

„Svi su preterali da bi bili sigurni da se [Kejt] oseća udobno“, objasnio je izvor za OK!. „Njihov dom je ispunjen Kejtinim omiljenim cvećem, udobnim ćebadima i jastucima i njenim omiljenim grickalicama. Porodica je neverovatno srećna što se vratila kući u Adelaide Cottage.“

„Pričali su Kejt priče, donosili joj čaj i pravili joj supu“, nastavio je izvor. „Šarlot je čak organizovala i spa dan. Ona mora da se odmori, ali Kejt Middlton nema srca da ih odbije.

Pravila kraljevske porodice dok se princeza od Velsa oporavllja

Ove nedelje je objavljeno da deca iz Velsa takođe uče nova kućna pravila kako bi pomogli svojoj majci za vreme terapije.

„Oni se pridržavaju nekih novih pravila, kao što je pospremanje za sobom i pravljenje užina za sebe, ali i da češće peru ruke jer Kejt ne može da bude izložena bakterijama dok prolazi kroz hemoterapiju“, objasnio je izvor.

Za sada nije poznato kada će se Kejt Midlton vratiti na kraljevsku dužnost.

 

Izvor slike: Pool/Pool/GettyImagesEntertainment