1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kejt Midlton puštena na...

Kejt Midlton puštena na kućno lečenje, prvi snimci princeze posle operacije

28. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Ekskluzivno!

Kejt Midlton prethodne nedelje hitno je primljena u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja te je odmah podvrgnuta operaciji abdomena.

Iako se mnogo spekuliše o njenom zdravlju, juče je Kejt Midlton posle operacije je puštena na kućno lečenje.

Kejt Midlton posle operacije

Photo by Toby Melville – WPA Pool/Getty Images

Kako je rekao njen portparol, operacija je uspešno obavljena i očekuje se da će princeza ostati u bolnici deset do 14 dana. Prema savetima lekara, sve do Uskrsa neće moći da obavlja svoje dužnosti.

U saopštenju se ne navodi o kakvoj je tačno operaciji reč, te se ističe da princeza insistira da njeno zdravstveno stanje ostane njena privatna stvar.

Dok ceo svet brine zbog Čarlsa i Kejt, Hari i Megan uživaju na Jamajci

Njen suprug, princ Vilijam do daljnjeg je otkazao svoje poslovne obaveze kako bi se posvetio deci dok se Kejt oporavlja.

Juče je princeza od Velsa napustila bolnicu „The London Clinic“ u Merilebonu, a proces oporavka nastavlja u porodičnom domu u Vindzoru gde je već stigla i njena majka koja joj je pored muža najveća podrška.

@thekingsguardschannel Princess Kate leaves hospital! ##fyp##foryoupage##kate##hospital##princesscatherine##katemiddleton##kate##princessofwales##breakingnews##news##press ♬ original sound – The King’s Guards Channel

Svi su očekivali da vide kako Kejt Midlton posle operacije izgleda, ali buduća kraljica uspešno je izbegla znatiželjne foto-reportere koji su satima čekali ispred bolnice kako bi je uslikali.

Izvor slike: Chris Jackson / Getty Images

Nastavite da čitate