1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Trik za eksplozivniji orgazam

Trik za eksplozivniji orgazam

01. април 2023.

| Hana Dunđerov
Isprobajte ovaj trik i vaš orgazam će biti hiljadu puta bolji, bar tako tvrdi TikTok

Do sada smo se navikli na činjenicu da svi korisni trikovi, saveti i prakse potiču iz TikTok-a, tako da verovatno neće biti veliko iznenađenje ako otkrijemo da je sledeći seksualni trend takođe pokrenuo tiktoker. Pre nekoliko meseci, korisnik po imenu @love.ria.nurse podelio je video u kojem je tvrdio da je otkrio kako spolja stimulisati G-tačku. Video je lajkovalo više od 1,2 miliona ljudi, a nedugo zatim korisnici su počeli da zahvaljuju ženi na njenom iznenađujućem seks triku u stotinama video snimaka.

Pa, u čemu je trik?

Ne trebaju vam nikakvi alati, seksualne igračke, niti pripreme… Trik je jednostavno da izvršite pritisak na donji deo stomaka, područje tik iznad venerinog brega tokom seksa, i voila, vaš orgazam će biti hiljadu puta moćniji nego inače.

Da li stvarno radi?

Pa, prema tiktokerima, trik zaista funkcioniše, a i ginekolozi potvrđuju da savet ima smisla – on dotiče CUV kompleks. Šta je to? Termin CUV je skraćen od klito-uretro-vaginalni: prvi deo se odnosi na klitoris, drugi deo na uretru, a treći na vaginu.

Za klitoris treba znati da je mnogo veći nego što izgleda spolja, jer ima i obiman „unutrašnji“ deo. Istraživanja su pokazala da se određeni „unutrašnji“ delovi klitorisa nalaze uz prednji zid vagine, baš kao i uretra. Veruje se da su ova tri ženska organa, klitoris, vagina i uretra, izuzetno blisko povezana ne samo teritorijalno, već i po inervaciji, i reaguju na različite nadražaje gotovo kao jedan organ. Dakle, CUV kompleks postoji, nalazi se otprilike tamo gde ga je tiktoker opisao, a prema trenutnim naučnim saznanjima, ova oblast definitivno može snažno da reaguje na određene stimuluse.

Trik stoga može imati naučnu osnovu, ali ne treba zanemariti ni individualne razlike žena. Neke žene mogu intenzivnije da reaguju na pritisak u ovoj oblasti, dok druge mogu imati manje senzacije.

Postoji samo jedan način da saznate da li ovaj trik radi: moraćete da ga isprobate!

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: katarzyna balasiewitz/gettyimagesplus