1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Viralni seks saveti sa...

Viralni seks saveti sa TikToka za koje seksolozi tvrde da ih vredi isprobati

26. март 2023.

| Hana Dunđerov
Koji saveti zaista vrede?

Platforma TikTok je prepuna viralnih „hakova“ koji obećavaju da će poboljšati vaše zdravlje, stil i – da, pogađate – seksualni život.

Naravno, to što savet dolazi sa TikToka nije samo po sebi preporuka. Milioni uzimaju za shodno da dele savete, svoja iskustva i trikove, samo delić zaista ima dovoljno znanja da bismo ga sledili. U pokušaju da razdvojimo savete vredne pažnje od onih koji su osmišljeni samo zarad dodatnih pregleda, obratili smo se seksualnim terapeutima. Evo šta oni kažu…

 

5 viralnih TikTok saveta za seks koje zaista vredi isprobati

 

1. IZAZOV KOKOS

Šta je to? Ovaj trend  nema nikakve veze sa samim voćem. Jednostavno rečeno, izazov uključuje korišćenje kukova kako biste iscrtali reč „kokos“, u toku samog odnosa, dok ste na partneru.

Šta eksperti smatraju? Samo ispisivanje reči kokos nema nikakvog posebnog učinka na zadovoljstvo partneta. Ali, ako želite zabavan način da malo začinite stvari, svakako vredi da isprobate ovu igricu. Izvesno je da će ona doneti promenu ustaljenog ritma, a samim tim, moguće je, i veći  nivo zadovoljstva.

2. ČETIRI MINUTA PREDIGRE

Šta je to? Sledeće: TikTok savet za seks koji vas podstiče da podesite četvorominutni tajmer tokom predigre.

Šta eksperti smatraju? Ovo je odličan način da povećate zadovoljstvo i povezanost partnera. Smjenjivanje u pokušaju da pružite partneru što veće zadovpljstvo  ne samo da može pomoći u stvaranju napetosti i uzbuđenja, već i omogućiti još intimnije iskustvo kada tajmer istekne. Ovo će verovatno rezultirati toplijim seksom i boljim orgazmom.

3. RUKA NA STOMAKU

Šta je to? Ovo nije posebna novina, ali je dobila na popularnosti nakon što je jedna TikTokerka iznela tvrdnju da pritisak na ženin stomak tokom seksa stimuliše nervne završetke u G tački.

Šta eksperti smatraju? Ova tehnika pritiska može biti odlična za svakoga ko želi da poveća svoje zadovoljstvo, izgradi iščekivanje ili ko želi da doživi intenzivniji i intimniji orgazam.

4. JASTUK HAK

Šta je to? Još jedan hak koji je postao viralan podrazumeva da, tokom odnosa, stavite jastuk ispod donjeg dela leđa.

Šta eksperto smatraju? Ovo je jednostavan, ali efikasan hak jer pomeranje vaše karlice nagore pomoću jastuka može dovesti do bolje stimulacije G tačke. Pored toga, postavljanje jastuka može pomoći u stvaranju novih i uzbudljivih uglova seksa, što dovodi do intimnijeg i jedinstvenog iskustva

5. TANTRIČKI SEKS

Šta je to? Na kraju, ali ne i najmanje važno, prvi put smo otkrili tantrički seks pre mnogo godina, mnogo pre nego što je ovaj hashtag imao 38,9 miliona pregleda. Ukratko, to je drevna praksa koja kombinuje duhovnost i seksualnost kako bi pojačala užitak.

Šta eksperti smatraju? Ako tražite emocionalnu i seksualnu vezu, onda definitivno treba da probate tantrički seks, jer je to opcija koja i mentalno i fizički stimuliše. Ne samo da tantrički seks može pomoći u izgradnji intimne veze između partnera, već može omogućiti dublje i značajnije iskustvo – fizički i emocionalno.

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: fizkes/gettyimagesplus