1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. Šta vas očekuje u...

Šta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a? Prelistavamo izdanje oktobar-novembar 2023!

16. октобар 2023.

| Stana Luković
Zavirite u izdanje oktobar-novembar 2023, koje vas čeka na prodajnim mestima.

Moda: Senzualna strana jeseni

Marie Claire

Od editorijala snimljenog u bajkovitoj jesenjoj atmosferi Barselone, preko odabira favorita među aksesoarima naše modne urednice, preko velikog šoping vodiča – u rubrikama Style i Moda zapazićete više od 100 komada za koje ćete poželeti da se nađu u vašem ormaru. Usredsredili smo se na vrhunski kvalitet i klasičnije modele, pa smo sigurni da ćete u njima uživati ne samo ove, već i u mnogim narednim sezonama.

Novi modeli majčinstva

Marie Claire 4

Žene se za trudnoću sve češće opredeljuju u godinama u kojima je sve protiv „drugog stanja”, i biologija i društvo. Jedna po jedna takva odluka – a nju buduće majke često donose i same, bez partnera – i rezultat je nova predstava o majčinstvu. Donosimo svedočanstva žena koje su prošle kroz tzv. kasnu trudnoću, kao i mišljenja stručnjaka.

Kako se međusobno dopunjavaju moda i humanost

Marie Claire

Majkl Kors je sinonim za eleganciju, luksuz i beskompromisni kvalitet. Zahvaljujući strasti prema modi i vizionarskom pristupu, ovaj istaknuti dizajner stvorio je kolekcije koje su osvojile srca ljudi širom sveta. Slobodno možemo reći: on je jedna od figura koje postavljaju standarde u svetu mode. Ali Majkl Kors je i mnogo više od modnog maga; on je humanitarac koji duboko saoseća sa onima koje pogađa globalni problem gladi.

Najbolji proizvodi i stručni saveti za negu ruku

Marie Claire

 

Francuzi imaju divnu (i tačnu) izreku: „Ruke su lice duše“. Pa ipak, mnoge od nas ih u svojim dnevnim rutinama nege jednostavno – zaborave. Poklonimo im svu pažnju koju zaslužuju, uz stručne savete i brižljivo odabrane proizvode.

Kuda ove jeseni i zime

Marie Claire 4

Posvetite se svakom putovanju onako kako to čine travel blogeri i instagrameri i doživite više. Kako? Odgovor na to pitanje dobili smo od Kristine Sinkić Radulović (@christina_sinkic), koja nam otkriva i top-destinacije za jesenja istraživanja evrope.

Novi MARIE CLAIRE u prodaji!

 

Marie Claire 4

 

Izvor slike: Marie Claire

Nastavite da čitate