1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. IT’S SKIN BLUE...

IT’S SKIN BLUE SNAIL linija proizvoda REGENERATIVNA MOĆ PUŽEVE SLUZI

17. август 2023.

| Dragana Đurić
Marie Claire za It's Skin

Moćna formulacija It’S Skin BLUE SNAIL proizvoda predstavlja spoj regenerativnih i umirujućih sastojaka popust ekstrakta puževe sluzi, korena sladića, gvajazulena i tigrove trave, koji svojim sinergijskim dejstvom dugotrajno hidriraju, umiruju i revitalizuju oštećenu kožu.

Puževa sluz, kao glavni sastojak BLUE SNAIL linije dokazano obnavlja kožu i jača njenu barijeru tako što:
• pojačava poliferaciju ćelija kože i ubrzava njenu regeneraciju,
• umiruje i obnavlja oštećenu kožu,
• uklanja ožiljke od akni i tamne fleke,
• podiže nivo vlažnosti i poboljšava hidrataciju,
• stimuliše proizvodnju kolagena i elastina.

Formula proizvoda bez mirisa i veštačkih boja, oslobođena je i 10 štetnih sastojaka (Benzophenon-3, Benzophenon-4,Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Butylparaben, Methylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isopropylparaben).

IT’S SKIN BLUE SNAIL

IT’S SKIN BLUE SNAIL HIDRATOR ZA LICE
Brzo upijajuća hidratantna krema sa čak 86,24% ekstrakta puževe sluzi momentalno umiruje osetljivu kožu i pruža dugotrajnu hidrataciju i revitalizaciju oštećenoj koži. Plavi hidrator pogodan je za sve tipove kože. Njegovu upotrebu naročito preporučujemo za oštećenu, dehidriranu, iritiranu kožu, kožu narušene barijere i kožu sa ožiljcima.

IT’S SKIN BLUE SNAIL SERUM ZA LICE
Moćna plava ampula formulisana sa čak 89,18% ekstrakta puževe sluzi revitalizuje kožu oslobađajući je znakova suvoće i starenja. Serum je podoban za sve tipove kože i osetljivu kožu. Naročito preporučujemo upotrebu seruma za dehidriranu, oštećenu kožu, kožu sa ožiljcima i flekama, kao i kožu kojoj je potrebno umirenje, dodatna vlaga i sveukupna revitalizacija.

Instagram @itsskin_official_srbija
Facebook: itsskinsrbija
Više informacija naći ćete na https://beautystore.rs/