Clarins Double Serum i nova verzija – Light Texture!

03. мај 2023.

| Dragana Đurić
Marie Claire za Clarins

Kultni Clarinsov serum je bestseler ovog brenda, ne bez razloga!

Donosimo 10 razloga za njegov uspeh – kao i zašto očekujemo da ćete zavoleti novi Clarins Double Serum Light Texture

1. Rođen 1985. godine, ovaj sada kultni serum na biljnoj bazi prvobitno je zamišljen kao DVA ODVOJENA SERUMA: jedan sa sastojcima rastvorljivim u vodi (hidrofilnim), a drugi sa onima rastvorljivim u ulju (lipidnim). Ideja je bila da se dva seruma kombinuju mešanjem doze svakog od njih pre nanošenja na kožu – otuda i naziv, double ili dvostruki serum.

2. Kao vodeći potez u industriji, Clarins je nakon toga lansirao DVOFAZNI SERUM SA INOVATIVNOM DVOKOMORNOM BOČICOM, koja je omogućila savršen odnos sastojaka rastvorljivih u vodi i rastvorljivih u uljima, kombinujući prednosti dva seruma u jednom, za maksimalnu efikasnost.

3. Njegova snaga leži u naučno osmišljenoj i proverenoj formulaciji, koja koristi 21 PRIRODNI BILJNI EKSTRAKT, kako bi delovala na sve znakove starenja kože.

4. Clarins je kreirao najprirodniju moguću formulaciju, koja uključuje i organske sastojke sa fair trade sertifikatom, kad god je to izvodljivo. OJAČAN SNAGOM BILJA, ALI ZASNOVAN NA NAUCI, Clarins će uvek radije koristiti prirodni sastojak umesto sintetičkog – ali samo ukoliko daje isti nivo efikasnosti.

5. Ekološka bočica Double Seruma napravljena je OD RECIKLIRANIH MATERIJALA i sad zahteva manje sirovina. S obzirom na to da je dvokomorna, bočica isporučuje pravu količinu proizvoda za potrebe vaše kože, što sprečava prekomernu potrošnju.

6. Osluškujući želje i potrebe potrošača, ali i prateći razvoj nauke, iz Clarinsa su tokom godina stizale inovirane verzije Double Seruma. Najnovija je CLARINS DOUBLE SERUM LIGHT TEXTURE.

7. Njegova ULTRLAGANA TEKSTURA BEZ MASNOG FILMA pogodna je za sve uzraste i tipove kože, za toplu i vlažnu klimu, za kombinovanu do masnu kožu, za osetljivu kožu i za… muškarce! Ovo je novi beauty proizvod koji ćete uživati da delite s njim.

8. Clarins laboratorije stvorile su novu inovativnu lipidnu fazu koja se brže upija, a i dalje je jednako efikasna. 2/3 VODE I 1/3 LIPIDA JE ZLATNI ODNOS Double Seruma Light Texture, a to je ujedno i odnos ovih sastojaka koji sadrži hidrolipidni film naše kože.

9. Bile su potrebne DVE GODINE ISTRAŽIVANJA, testiranje 20 sirovih materijala i isprobavanje 250 formula za razvijanje ove jedinstvene, ultralagane teksture.

10. Da sumiramo, koja je RAZLIKA IZMEĐU DOUBLE SERUMA I DOUBLE SERUM LIGH TEXTURE? Double Serum ima bogatu teksturu koja stvara efekat neodoljivo svilenkaste kože. Double Serum Light Texture ima ultralaganu teksturu koja klizi po koži i stvara osećaj kao da na licu nemate ništa. Ova dva seruma možete koristiti i kao serum za dan (Double Serum Light Texture) i serum za noć (Double Serum).

Izvor slike: promo