1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Najbolje seks poze koje...

Najbolje seks poze koje morate što pre isprobati

29. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Začinite ljubavne igre...

Predvidljivost je nekad dobra stvar, ali u svetu seksa, poželjno je malo ubaciti igre koje će razbiti monotoniju. Ovo su najbolje seks poze koje će rasplamsati vatru u spavaćoj sobi.

Ukoliko ste duže u vezi onda vam je verovatno poznata seksualna rutina koja ume da bude i poprilično dosadna ako stalno ponavljate iste poze. Najlakši način da izađete iz ove rutine je da isprobate nove poze. To je bezvremenski način da seks učinite zabavnim i uzbudljivim.

Najbolje seks poze koje morate isprobati

Sklupčana kaubojka

Kaubojka se smatra jednom od osnovnih poza, ali je mnogima neprijatno na vrhu. Ukolio vam je ovo nova poza, pokušajte da stavite noge u različite položaje da vidite šta vam je najudobnije. Partner koji prodire leži ravno na leđima, a partnerka se sklupča sa kolenima prekoračujući partnerovo telo. Iz ove pozicije žena se naginje nad partnera stavljajući laktove pored partnerove glave.

Noge iznad ramena

Mnogi ljudi zaziru od ove poze jer ne misle da su dovoljno fleksibilni, ali biste se iznenadili. Ova poza ne zahteva preteranu fleksibilnost, ali može biti od pomoći ako vam partner pomaže. Ovo je dobra poza jer gura vaše noge zajedno, čineći vašu vaginu čvršćom. Neka vam partner priđe što bliže može, a potom podignite vaše noge, koristeći njihova ramena i grudi da ih držite.

Seks licem u lice

Ovu poziciju možete raditi na krevetu, kauču ili u stolici. Ovo omogućuje da se povežete sa svojim partnerom i očigledno je super seksi. Sedite u krilu partneru tako da ste okrenuti ka njemu i on prodire u vas sa prednje strane. Možete pokušati da obmotate noge oko njih, a to će vam omogućiti da budete još bliži i prisniji..

Najbolje seks poze: Spooning – poza kašike

Ovo je jedna od odličnih pozicija za jutarnji seks. Ovo omogućava da se zbližite sa partnerom. U ovom slučaju partner prodire u vas iz drugog ugla, pa je tako osećaj drugačiji i lakše pogađa vašu G tačku. Ako vam je lakše, možete podići i gornju nogu ovde na partnera.

Ruke iza članaka

Ovo nije uobičajena poza, ali je veoma uzbudljiva. Ovo je kao pilates koji se susreće sa doggy stilom. U ovom slučaju se muškarac nalazi iza žene. Žena može što više povlačiti članke omogućavajući partneru da dublje prodre. Ovo je odlična poza i za vaginalni i za analni seks.

Ležeći u krilu partnera

Ova poza vam daje duboku penetraciju i povećava šanse da doživite unutrašnji orgazam zbog ugla iz kojeg dolazi penetracija. Pronađite ravnu površinu poput kreveta ili stola. Lezite ravno na leđa sa nogama u vazduhu i savite ih u kolenima. Partner treba da stavi svoja kolena ispod vašeg donjeg dela leđa i da odatle prodire.

Najbolje seks poze: Linguini poza

Ovo je idealna poza koja omogućava dubok prodor. Žena treba da legne na bok dok njen partner kleči direktno iza njihove zadnjice sa jednim kolenom između nogu i naginje se veoma malo preko svog partnera.

Seksi maženje

Ova poza u fokusu ima izgradnju intimnosti i maksimiziranje kontakta kože na kožu. Lezite na bokove tako da ste okrenuti jedno prema drugom. Dodirujte jedno drugo i usporavajte stvari tako da izgradite napetost i želju. Kada budite spremni, prebacite nogu preko partnera i neka prodre u vas.

Ležanje na ivici kreveta

U pitanju je poza koja uključuje vašeg partnera koji stoji pored kreveta dok vi ležite na ivici. U ovom slučaju možete staviti noge partneru iznad ramena ili možete nasloniti kolena na grudi. Ono što je potrebno sa ovim položajem je da  vaš partner čvrsto stoji na zemlji tako da je u stanju da prodite kontrolisanije.

Oralni seks na boku

Ovo je odlična poza da i primate i dajete oralni seks. Ovo je u stvari poza 69 koja je okrenuta na stranu. Međutim, to što oba partnera leže na boku je čini za nijansu lakšom, a istovremeno imate opciju da razmenjujete poglede.

Ovo su najbolje seks poze koje će zadovoljiti potrebe i vas i vašeg partnera. Naravno, možete uključiti poveze kako biste pojačali osećaj ili uključiti seksualne igračke.

Izvor slike: fizkes/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate