1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Ovakva letnja dekoracija 2024....

Ovakva letnja dekoracija 2024. izgleda skupo

09. јун 2024.

| Miljana Momirović
Vreme je za novu sezonu.

Ponekad su male promene one koje prave drastičnu razliku u prostoru, a posebno kada je u pitanju letnja dekoracija, zahvaljujući bojama i šarama.

Tokom leta, sve je u osvetljavanju prostora uz pomoć posteljine, cveća, tekstura i dekorativnih komada. Naravno, nije štos u tome da potrošite gomilu novca na novi nameštaj u jarkoj boji, već u malim detaljima koji povezuju prostor u jednu veselu celinu. U nastavku pogledajte elemente na koje je ključno obratiti pažnju prilikom uređenja doma.

Letnja dekoracija doma

Dekorativni jastuci

Unošenje šara i printova je siguran način da svom domu pružite svežu letnju energiju, a sa dužim danima, to je upravo ono što tražimo. Pokušajte da potražite jastučnice sa uzorkom voća, talasa i slično i promenite dekorativne jastuke na kauču dnevne sobe. Nikad jednostavnija dekoracija za leto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Francois (@francois_et_moi)

Letnji dekorativni komadi

Nekoliko pažljivo odabranih dekorativnih komada, poput letnjeg printa u okviru ili ručno oslikane važe za cveće, može zaista transformirasti prostor. Usmerite pažnju na površine kao što su stočić za kafu, police za knjige ili TV polica, koje su često fokusne tačke u prostoriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Myers (@nataliemyers)

Zelenilo i cveće

U slučaju sumorne prostorije koja deluje nedovršeno, samo dodajte biljku. Istina je da i omiljeno cveće može biti letnja dekoracija koju možete da menjate svake nedelje. Profesionalni savet: obavezno dodajte i grančice sa zelenilom kako bi guket izgledao što bogatije jer u suprotnom vaša vaza može da deluje jeftino.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Myers (@nataliemyers)

Letnja posteljina za krevet

Tokom sunčanih meseci, letnja dekoracija može biti i prelepa posteljina za krevet u spavaćoj sobi. Ipak, ne brinite ako cvetni uzorak nije vaš stil. Postoje brojne druge sanjive i lagane posteljine koje će prostoriji pružiti instant osveženje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin Francois (@francois_et_moi)

Letnja dekoracija kuhinje i trpezarije

Krajnje vreme je da unesete zabavu i u prostor za kuvanje. Letnja dekoracija u kuhinji i trpezariji će učiniti vreme sa porodicom još zabavnijim. Svi ovi dekorativni komadi su savršeno u skladu sa sezonom visokih temperatura ali takođe možete da je rotirate tokom cele godine kako biste maksimalno iskoristili uloženi novac.

Izvor slike: FollowTheFlow/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate