1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 8....

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila: Čuvajte se tračeva

07. април 2024.

| Snežana Vranić
Komunikacija bi mogla biti problematična...

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila počinje sa mladim Mesecom u Ovnu i pomračenjem Sunca što ne donosi prilično dobre prilike.

Pored ne baš tako sjajnog početka nedelje, sredina nedelje će takođe biti problematična za počinjanje novih projekata zahvaljujući konjukciji Marsa i Saturna. Ipak, krajem nedelje će se popraviti stanje na skoro svim poljima, naročito na ljubavnim.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila

Ovan

Ovo će biti nedelja u kojoj će se od vas očekivati dodatan napor na poslu, Ovnovi. Veoma je moguće da će nadređeni biti nezadovoljni i da će vas kritikovati i vršiti intenzivan pritisak na vas. Iako će pokušati da vas uvuku u intrige, najbolje je da se držite podalje od svega. Sa druge strane, ako vam je potrebna podrška prijatelja kako biste ostvarili svoje ciljeve, nemojte se bojati da je potražite.

Bik

Predstavnici ovog znaka će biti u centru pažnje ove nedelje. Vaš poslovni tim će vas slušati i pratiti, pa ćete lako preuzeti ulogu lidera. Sredinom nedelje postoji šansa za sudbonosni susret sa osobom koja će vam promeniti život. Što se tiče finansija, budite veoma pažljivi sa potrošnjom novca. Preporučuje se fizička aktivnost.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila: Blizanci

Zvezde vas upozoravaju da će vaše samopouzdanje biti na ozbiljnom testu u toku ove nedelje. Početkom nedelje ćete morati da se nosite sa ozbiljnom situacijom. Međutim, nemojte forsirati stvari jer to neće biti dobar put ka razrešenju. Oni koji su sami će imati priliku da u petak to promene. Tokom vikenda obratite pažnju na svoje zdravlje.

Rak

Tokom ove nedelje ne treba da pričate o sebi ili svojim planovima. Ovo je pravo vreme da se povučete i da postupate pažljivo i bez mnogo rizika. Prilikom donošenja odluka slušajte svoja unutrašnja osećanja. I nemojte kucati na zatvorena vrata. Ovo je povoljan period da napravite novi korak u vezi.

Lav

Nedelja obećava da će biti prilično povoljna kada su ozbiljne stvari u pitanju. Ako stalno odlažete obaveze za nešto kasnije, sada je vreme da se tome posvetite. Napravite plan i preduzmite akciju. Na poslu pokušajte da odbranite svoju tačku gledišta bez nepotrebnih emocija. Ako uđete u sukobe, nećete biti na pobedničkoj strani. Kraj nedelje provedite sa prijateljima i dragim osobama.

Devica

Ovo je idealno vreme za dugoročne aktivnosti koji zahtevaju pažnje na detalje. Međutim, da biste u ovome uspeli, biće vam potrebno i više energije. Takođe, budite svesni da uspeh neće biti odmah vidljiv. Unapredite svoje veštine i savladajte nova znanja. U drugoj polovini nedelje obratite pažnju na bezbednost na putu.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila: Vaga

Vage će ove nedelje moći da radikalno promene svoj život. Vaši planovi će se ostvariti ma koliko veliki i neverovatni bili. Ukoliko vam bude ponuđen posao sa skraćenim radnim vremenom, prihvatite ga. Pokušajte da ne pokvarite dobar odnos sa menadžmentom i nemojte kritikovati svoje kolege. U petak su moguće katastrofalne greške.

Škorpija

Škorpijama je strogo zabranjeno da budu lenje jer biste mogli da izgubite sve što ste stekli u proteklih par meseci. Pripremite se na to da savladate prepreke. Do kraja nedelje će nestati mnoge okolnosti koje su vas sprečavale da krenete ka željenom cilju. Osećaćaete se sigurnije i slobodnije kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Vikendi su vreme prijatnih sticanaj i živopisnih ljubavnih iskustava.

Strelac

Strelčevi će u toku nedelje doživeti čitav spektar emocijaa i osećanja. Međutim, ako na sve budete gledali filozofski, svaka situacija će se činiti lako rešivom. Nemojte ulaziti ni u šta novo i nejasno. Takođe, budite veoma pažljivi sa novcem. Krajem nedelje je moguć sukob sa porodicom. Budite strpljivi i obavezno pratite svoju dnevnu rutinu i ne završavajte stvari na račun sna.

Jarac

Ove nedelje možete računati na neočekivani profit koji će vam podići raspoloženje. Međutim, mogući su i neplanirani troškovi. Neophodno je da komunicirate sa raznim ljudima i da proširite krug prijatelja i poznanika. Oni će vas podržati i u poslovnim problemima i na ličnom planu. Slušajte intuiciju i obavezno se odmorite i fizički i mentalno.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila: Vodolija

Naporno ste radili, a nagrada je pred vratima. Predstavnici koji rade u velikim organizacijama moraju biti na oprezu jer će možda neke kolege pokušati da vas izbace iz igre i iskoriste vaše ideje. Ukoliko planirate da trošite novac na velike kupovine, odvojite vreme i pažljivo proučite uslove ugovora. U svom ličnom životu pokušajte da izbegnete emocionalne obračune. Ako se uvučeni u skandal, neophodno je da ćutite.

Ribe

Ovo nije pravo vreme za komunikaciju i kontakte. Nemojte sklapati rizične poslove i ne pristajte na sumnjive sastanke. Budite strpljivi i preispitajte svoje životne vrednosti. Koristite svoju energiju mudro i realizujte projekte i planove. Obratite pažnju na svoje zdravlje, naročito mentalno. Šetnja parkom ili masaža će vam samo pomoći.

Izvor slike: nortonrsx/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate