1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 1....

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Vazdušni znaci moraju biti strpljivi

31. март 2024.

| Snežana Vranić
A šta početak aprila donosi ostalim znacima?

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila donosi dobru energiju u kojoj ćete moći da se izborite sa izazovima i obavezama. Međutim, savetuje vam se da ne započinjete ništa novo.

Početak aprila će nam obezbediti harmoničan aspekt Venere i Neptuna koji će doneti prijatne emocije, dok će krajem nedelje Venera ući u znak Ovna. Nedelja će se završiti sekstilom Venere i Plutona koji će podsticati smele akcije u poslovnoj i finansijskoj sferi.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila

Ovan

Prvu polovine nedelje bi trebalo da iskoristite za započinjanje velikih projekata i da je provedete veoma energično. Od četvrtka će svaki posao delovati mnogo zahtevnije i moraćete da uložite mnogo veći napor, Ovnovi. Najbolji dani u nedelji će za vas biti ponedeljak i sreda.

Bik

Bićete veoma osetljivi i emotivni tokom cele nedelje. Najbolje bi bilo da na vreme upozorite svoje najmilije. Takođe, ako se susrećete sa novim ljudima, nemojte očekivati i misliti da žele da vas povrede. Verovatno to njima nije ni na kraj pameti, a vi ćete projektovati pogrešnu sliku. Nedelja je idealan dan za romantiku i putovanje.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Blizanci

Usredsredite se na aktuelne stvari i ispravljanje grešaka koje ste načinili. Zbog retrogradnog kretanja Merkura, najbolje bi bilo da zaboravite na započinjanje novih stvari. U isto vreme, nedelja će za vas biti vrlo energična, pa ćete se sa lakoćom suočavati sa izazovima i zadacima.

Rak

Očekuje vas teška nedelja puna izazova, ali će istovremeno biti i veoma produktivna. Međutim, imate prednost u tom smislu da ćete definitivno imati snage da se izborite sa svim ovim. Najbolji dan za vas će biti četvrtak, a za vikend pokušajte da pronađete vreme za vežbanje.

Lav

Iako će četvrtak definitivno biti najbolji dan za vas, ne znači da će ostali biti loši. Bićete u punoj snazi tokom cele nedelje i iako biste možda u nekim situacijama delovali ishitreno, uticaj zvezda će biti toliko pozitivan da ćete sve rešavati mirno i spontano.

Devica

Na poslovnom planu, najuspešniji dani će biti početak i kraj nedelje. Ponedeljak i petak će biti najuspešniji dani za ostvarivanje bilo kakvih ciljeva. Ostatak nedelje će biti poprilično miran. Nemojte se zamarati i nemojte zaboraviti da ulazimo ufazu retrogradnog Merkura, pa nemojte započinjati ništa novo.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Vaga

Što se tiče karijere i posla, najbolje bi bilo da se oslonite samo na sebe. Pokušajte da uštedite novac do petka. Utešite se informacijom da je na ljubavnom planu sve pozitivno i obećavajuće. Izuzetno energičan period će početi u petak, a pokušajte da razmislite pre nego što impulsivno odreagujete.

Škorpija

Izbegavajte donošenje iznenadnih odluka. Ovo se posebno odnosi na partnerstva i lična i poslovna. Očekuje se maksimalan intenzitet emocija tokom cele nedelje. Čak i najmanja neslaganja bi mogla da vam preokrenu život u potpunosti. Meditacije bi mogle da budu od pomoći.

Strelac

Ovo će biti pogodna nedelja za nestandardna finansijska rešenja, Strelčevi. Generalno je ova nedelja pogodna za eksperimente. Iskustva koja steknete tokom ove sedmice će se pokazati veoma korisnim i pozitivnim. Najuspešniji dani za vas će biti utorak i subota.

Jarac

Sve podvige koje želite da uradite treba da smestite u prvu polovinu nedelje. Što se tiče radnih podviga najpreporučljivije je da ih činite do srede jer ćete biti izuzetno koncentrisani na posao i moći ćete sve da postignete. Drugi deo nedelje će od vas zahtevati strpljenje i sposobnost čekanja.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Vodolija

Uzmite vremena i nemojte previše rizikovati u četvrtak. Ovo je možda jedini dan u nedelji koji neće biti pogodan za vas. Inače ćete biti uspešni u rešavanju svih pravnih problema i imaćete dobre šanse da povećate svoj autoritet i da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Nemojte započinjati nove projekte tokom ove nedelje.

Ribe

Tempo ove nedelje će biti poprilično spor za vas. Ovo je dobro vreme za smiren početak nedelje, a ne baš povoljan za odlučne akcije. Nedelja će takođe biti veoma povoljna za romantiku, ali ne za strast i agresiju. Što se tiče slobodnog vremena, što više izložbi i koncerata posetite, tim bolje.

Izvor slike: AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate