1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop od 10....

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Pripazite na bivše partnere

08. јун 2024.

| Miljana Momirović
Zvezde imaju drugačije planove...

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna preispituje stare ljubavi i sadašnje odnose. Da li zaista imate emocije ili se osećate kao da vas guše?

Pod uticajem Sunca koje formira kvadrat sa Saturnom 9. juna, a onda i kvadrata Merkura i Saturna 12. juna, mnoga pitanja nisu načisto.

Pogledajte šta kaže ljubavni horoskop za vaš znak.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna

Ovan

Slobodan Ovan će osetiti nalet intenzivne energije i imati snažnu potrebu da se posveti istini. Oni koji su trenutno u vezi bi mogli čak otkriti dublje podsvesne korene svojih trenutnih pomešanih osećanja. Možda ćete otkriti šta se zapravo krije iza partnerovih postupaka.

Ako treba da se žrtvujete zarad partnera, moraćete da se zapitate da li stvarno treba to da uradite. Zapamtite, sada je trenutak da cenite ono što lini da se osećate dobro iznutra.

Kako su Sunce i Saturn u kvadratu 9. juna, očekujte snažan uticaj ponavljanja prethodnih situracija biste postali otvoreniji za iskustvo nečeg novog i drugačijeg.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Bik

Osećaćete se kao da ste ponovo bliski sa onima do kojih vam je stalo. Ipak, vaši bliski odnosi bi takođe pomogli proći test vremena ali to će pomoći da shvatite zašto ste uopšte dovedeni jedno drugom.

Ove nedelje postoji jaka vibracija srodne duše između vas i posebne osobe. Neko bi možda čak želeo da produbi odnos sa vama. Ključno je da budete iskreni prema sebi.

Imaćete vremena da se vratite na prethodni odnos zbog toga što su Sunce i Saturn prave kvadrat 9. juna. Međutim, ovo takođe može da vrati neku neželjenu pažnju, pa je važno da budete oprezni u pogledu svojih ličnih želja.

Blizanci

O, Blizanci, kakva nedelja je pred vama za ljubav i odnose. Cvetaćete dok širite krila i sledite svoju intuiciju. Naći ćete se pred nekoliko pitanja odjednom. Vi ste na duhovnom ljubavnom putovanju koje vremenom raste i povezuje vas sa višim vibracijama.

Jedna od većih prekretnica za vas će se osetiti 9. juna, kada se Sunce bude u kvadratu sa Saturnom. Ovo menja igru i može doneti izuzetno duboku romansu u vaš život. Vaš magnetizam je neosporan, a ovi tranziti poboljšavaju vaše privlačne kvalitete. Zaista ste neodoljivi i možete privući mnoge romantične susrete ni iz čega. Međutim, pokušajte da ne dozvolite da očekivanja drugih utiču na vas.

Rak

Sve u svemu, univerzum vas zaista voli i štiti. Vaši tranziti pokazuju opšti osećaj neposrednosti i posvećenosti. Ovo posebno važi za Rakove koji traže brak ili dugu i ozbiljnu vezu. Možda biste čak razmislili da se uselite sa svojim partnerom ove godine ili da podelite imovinu između sebe i voljene osobe.

Ovo se takođe može proširiti na one Rakove koji su se nedavno posvađali sa članom porodice ili prijateljstvo koje je otišlo po strani. Vi ste na sopstvenom putovanju i očekujete onoliko ljubavi koliko dajete.

Nedelja se završava dinamičnom, transformativnom promenom za vas i vaša partnerstva kada se Merkur i Saturn nađu u kvadratu 12. juna. Ključ je da budete apsolutno strpljivi prema sebi. Možda ćete morati veoma sporo da rešavate stvari sa nekim, posebno ako ste nekoga upoznali potpuno iz vedra neba. To može biti varnica od samog početka, a ponekad se može osećati kao da ste pomalo van kontrole.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Lav

Imate velika očekivanja od svojih partnerstava, i ako vam neko ne nudi istu energiju, nije vredan vašeg vremena. Možda ćete se osećati malo više zamišljeno ili usamljeno, posebno tokom oštrog kvadrata Sunca i Saturna 9. juna.

Glavna lekcija je u korelaciji sa onim što provodite svoje vreme u odnosu na snove koje ste osetili u svojoj duši. Vaši voljeni tačno odražavaju ko ste u ovom trenutku. Kako se ponašaju kao ogledalo prema vašim opštim romantičnim ciljevima? Razmislite šta želite i kako želite da se krećete ka tome.

Devica

Slobodne Device će imati nekoliko prilika da upoznaju potencijalnog partnera. Oni u dugogodišnjim vezama proći će kroz mnoge duhovne transformacije 12. juna kada se Merkur i Saturn formiraju kvadrat. Možete čak misliti da privučete partnera sa svim kvalitetima koje istinski želite. Bićete skloniji da odvojite dodatno vreme za svoje emocionalne potrebe i možda ćete otkriti da je stavljanje sebe na prvo mesto upravo lek koji vam je uvek bio potreban.

Ponekad, način na koji razgovarate sa sobom generiše energiju ljubavi. Ako ste ljubazni prema sebi i dozvolite da saosećanje teče kroz vas, bićete apsolutno nezaustavljivi i neodoljivi prema potencijalnim partnerima.

Vaga

Biće to veoma intenzivna nedelja otkrivanja i usklađivanja sa vašim najdubljim intimnim željama. Možda čak imate romantičnu vezu koja vam pokazuje istinu o tome ko ste kada se Sunce nađe u kvadratu sa Saturnom 9. juna. Ako primetite bilo kakve ponovljene psihološke šablone, ovo je vreme da ih rešite jednom zauvek. Ovo posebno važi za Vage, koje stalno podržavaju svoje partnere, ali ne dobijaju uvek istu energiju zauzvrat. Najjači će sigurno preživeti, ali ukupna ravnoteža u vašem ljubavnom životu će postati očigledna tokom ovog ciklusa.

Ako ste slobodni, ovo bi moglo dovesti nekoga ko vas podseća na bivšeg partnera. Ovo bi čak moglo poslužiti i kao izuzetno emotivan podsetnik zašto nikada nisu bili dobri za vas. Budite otvoreni za neobične ljubavne afere koje bi mogle da prošire vaše vidike.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Škorpija

Ovo je izuzetno moćna nedelja za Škorpije u svim aspektima života. Oko sebe imate mnogo onih koji podržavaju vaše snove i vide vas kakvi zaista jeste. Apsolutno ste voljeni i budite otvoreni za ljubav.

Ovo je nedelja lojalnosti i stvaranja dinamičnih saveza zbog kvadrata Sunca sa Saturnom 9. juna, što pojačava vaša romantična osećanja. Dugoročna partnerstva i brakovi mogu biti izazovni u komunikaciji tokom ovog vremena zbog Merkurovog oštrog aspekta sa Saturnom 12. juna.

Možda se osećate pomalo zaključano u nečemu, ali u isto vreme vam se to dopada. Ovo može biti odličan podsetnik da ste mnogi poželjni. Možda ćete tokom ovonedeljnih tranzita izazvati aferu koja izaziva veliku zavisnost, pa pazite koga privlačite u svoj život.

Strelac

Da li ste malo izbirljiviji nego inače? Važno je da sada napravite tu razboritost da ne biste nekoga povredili. Ono što treba primetiti je da vam oni koje privlačite ove nedelje, posebno 9. i 12. juna, mogu izgledati dosadnije od onoga šta biste inače tražili. Možda čak razmišljate o braku ili da se vidite sa nekim na duži period.

Slobodni Strelčevi će takođe osetiti želju da budu povezani. Iako nedelja izaziva konfuziju kada je u pitanju romansa, pokušajte da se ne izgubite u pokretima i drami. Dajte sebi dodatnu nežnu ljubav i brigu da biste prošli kroz haotične vibracije.

Jarac

Toksični poslovi koji vam više ne služe nestaće sa Saturnovom energijom koja se prožima 9. i 12. jubna. Možda ćete morati da se vratite na nekada burnu ljubavnu vezu jer retrogradni Mars tera vas da budete refleksivni. Ovo posebno važi za one Jarčeve sa bivšim partnerima koji nikada nisu do kraja završili odnos. Konačno ćete moći da shvatite zašto su stvari zapravo krenule nizbrdo.

Za slobodne Jarčeve, ovo je divna nedelja za vas da se otvorite za primanje saosećanja. Često vam može biti teško da se odvojite od posla, a ovo je odličan trenutak da se više zabavite. Postoji lepota u tome da dozvolite sebi da se opustite i da vam se istinski dive. Ovo je vreme da zakoračite u svoju moć i budete sigurni u to ko jeste. To će vas učiniti najprivlačnijim za sve vrste ljubavi.

Vodolija

Ovonedeljna nebeska energija proširuje vaše znanje i sposobnost da se povežete sa grupama na veoma posvećenom nivou. Ovo će poboljšati vašu izdržljivost i čak vas postaviti na sasvim novi nivo. To može značiti da vaš znak ima snažnu potrebu da bude u dugoročnoj vezi koja vas podržava na svim nivoima mentalno, fizički i duhovno.

Možda ćete upoznati nekog novog ili se povezati sa bivšim partnerom kada Sunce formira kvadrat sa Saturnom 9. juna. Ovo je tranzit u kojem možete čak odlučiti da li vas trenutna veza čini srećinima ili se osećate ugušeno.

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Ribe

Ovo je nedelja u kojoj ljubav i romansa mogu biti prilično lepo iskustvo — čak i ako se osećate izgubljeno u sukobu kada Sunce 9. juna formira kvadrat sa Saturnom. Prijateljstva i oni koje cenite pokazuju da su vam podjednako odani kao i vi njih. Pokušajte da ne izbegnete da osetite emocije tokom vožnje, jer nikada nećete biti sami. Da, energija je intenzivna, ali to znači da možete u potpunosti da cenite one koji su uvek bili tu za vas.

Pouke promene su najvažnije. Merkur formira kvadrat sa Saturnom 12. juna, stvarajući malo napetosti za vaš osetljiv znak između i uzrokuje da se vi ili vaš romantični interes sakrijete ili udaljite. Pazite da za to vreme ne idete u avio režim, što može biti primamljivo. Ključ je da budete uvereni u ono što imate da ponudite svetu i dozvolite sebi da izađete izvan svoje zone udobnosti.

 

Izvor slike: bernardbodo/GettyImagesPlus