1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Tapiranje kose ponovo u...

Tapiranje kose ponovo u modi! Pogledajte kako to nosi Jovana Joksimović

25. септембар 2023.

| Suzana Jančič
Frizura Jovane Joksimović uz ovaj trik je potpuno drugačija

Frizura Jovane Joksimović često je tokom godina bila podložna promeni.

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa K1 televizije korigovala je kosu u skladu sa svojim ličnim osećajem, ali najpre modnim trendovima koje prati u stopu.

Tako je tokom dve i po decenije rada na televiziji supruga Željka Joksimovića imala skroz kratku kosu, zatim stepenastu, pa dugu preko grudi, fenirala ju je i uvijala, istovremeno joj je menjala i boju.

Volumen kose – Greške zbog kojih gubimo postojanost frizure i stanjujemo vlasi!

Prelepa je Jovana bila i kao brineta i plavuša pa i kao crvenokosa, a nedavno po povratku sa odmora ponovo se vratila proverenoj šatiranoj ombre varijanti, kojom su gotovo svi njeni fanovi oduševljeni.

Jovana Joksimovic, instagram, frizura tapiranje kose

Instagram

Kako izgleda nova frizura Jovane Joksimović među prvima su se uverili upravo voditeljkini fanovi na Instagramu, kojima je ona uzor, takođe baš oni svedoci su novog načina stilizovanja Jovanine kose.

Naslednici Kosta, Ana i Srna obožavaju novi mamin izgled, a reč je o naglašenom tapiranju, koje je neko vreme izašlo iz mode a sada se, po svemu sudeći, ponovo vraća u frizerske salone.

Ovaj način modeliranja kose svih ovih godina bio je samo pomoćno sredstvo da se dobije na volumenu frizure, bilo da je reč o potiljku, punđi ili profilu, dok je sada on osnova stilizovanja.

Šta je visokoporozna kosa i kako brinuti o njoj?

Neosporno je da Jovani to odlično stoji, ističe joj oči i osmeh, a mada ona koristi usluge profesionalnih frizera i tako to postiže mi vam u produžetku nudimo jednostavan način kako da se sami tapirate

Jovana Joksimovic, instagram, frizura tapiranje kose

Instagram

Potreban vam je dugi češalj sa uskim zupcima i špicem. Špic vam omogućava lako odvajanje pramenova, dok uski zupci doprinose preciznom tapiranju od samog korena kose, koliko god kosa da vam je već gusta.

Svaki pramen prethodno i nakon tapiranja potrebno je naprskati lakom za kosu, ali nemojte preterivati jer poslednji pramen kasnije mora da se lagano zagladi, tačnije pročešlja.

shari-sirotnak-oM5YoMhTf8E-unsplash, frizura jovane joksimovic

shari-sirotnak-oM5YoMhTf8E-unsplash

U Jovaninom slučaju prvo je došlo do feniranja, a zatim tapiranja tako je osim volumena ona nežno sklonila kosu sa lica i dobila utisak kose sa vetrom u kosi.

Izvor slike: Instagram

Nastavite da čitate