1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najpopularnija frizura sa volumenom...

Najpopularnija frizura sa volumenom se vraća iz 80ih u 2024.

08. март 2024.

| Miljana Momirović
Kako postići ovaj izgled?

Ravna kosa možda jeste lakša za stilizovanja ali frizura sa volumenom izgleda tako ekstravagantno, skupo i otmeno. Preti da postane ozbiljan trend 2024.

Frizure sa volumenom su popularan izgled iz 80ih za dodavanje teksture kosi. Zapravo se povezuje sa američkom pevačicom Doli Parton koja ju je popularizovala, a dominacija se nastavila i 90ih. Srž ovog trenda leži u zapadnjačkom izgledu iz tog vremena – i ponovo ga želimo.

Frizura sa volumenom u 2024.

Niko ne može da porekne da se ova frizura ne vraća ponovo. Čak i na reviji Louis Vuitton Fall/Winter 2024, Ferel Vilijams je vratio trend u život fokusirajući se na siluete inspirisane američkom zapadnjačkom modom. Nekoliko nedelja kasnije, bio je red na Majli Sajrus koja je pokazala kako frizura sa volumenom pristaje i na kosi srednje dužine. Nakon toga, Bijonse je zapečatila ovaj trend svojim velikim loknama na Superbolu 2024.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R O K A E L (@rokaelbeauty)

Kako se stilizuje frizura sa volumenom?

Postoji nekoliko tehnika i trikova za postizanje ovog efekta. Prvo, slojevita frizura može biti dobra osnova jer će pomoći da kosa izgleda punije. Takođe, korišćenje proizvoda za volumen, poput pene ili spreja, može dodati punoću kosi. Feniranje kose naglavačke takođe može pomoći u podizanju korena i stvaranju volumena. Na kraju, lokne će učiniti da ova frizura sa volumenom izgleda zanosno.

A da bi se sve to ostalo na mestu, gust oblak laka za kosu će učiniti čuda.

Izvor slike: Amy Sussman / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate