1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. 10 efektnih lob frizura...

10 efektnih lob frizura za kratku kosu – dominiraju i u 2024.

27. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Da li je neko rekao šišanje?

Lob frizura ili dugi bob je efektna frizura za kratku kosu, posebno ako ne želite da potrošite mnogo vremena na stilizovanje, a nose ih i poznate lepotice.

U zavisnosti od teksture, oblika lica i gustine kose, postoji veliki broj lob frizura. Iz razloga što je tako svestrana, lako ćete pronaći izgled koji vam pristaje. Srećom po sve nas, poznate ličnosti su takođe ljubitelji ove frizure. U  nastavku potražite inspiraciju sa crvenog tepiha.

10 lob frizura za kratku kosu

Lob frizura (dugačka bob frizura) je jedna od najtraženijih u poslednjih nekoliko godina. Kombinacija elegancije i praktičnosti pruža ženama veliki izbor mogućnosti sa stilizovanje.

Karakteristično za lob frizuru je dužina koja obično doseže do ramena ili malo ispod njih. Ova dužina omogućava da kosa bude dovoljno duga za razne stilove, poput pletenica, repova ili čak talasa, dok istovremeno olakšava održavanje.

Rouzi Hantington-Vajtli

Lob frizura ove poznate lepotice je postala legenta. Hantington-Vajtlijev je popularizovala ovu slojevitu frizuru koja fenomenalno ističe njene jagodice.

lob frizura

Selena Gomez

Tačno je, lob frizura Selene Gomez svedoči o njenom prelepom licu. Ne može svako da iznese ovaj stil, čak ni sa dužim pramenovima do ramena. Pomoći će ako imate ravnu kosu, prirodni volumen i peglu za kosu.

bob frizure selena gomez

Bob frizura: Mili Bobi Braun

Mili Bobi Braun je rano postala modna ikona, a posebno pamtimo ovaj dugi bob koji joj je besprekorno pristajao. Na prednjoj strani su duži pramenovi koji uokviruju lice.

lob frizure

Ema Roberts

Ema Roberts je usavršila bob, a ovaj lob je tako jednostavan: razdeljak na sredini, ravni pramenovi pri vrhovima i skoro neprimetni talasi koji unose volumen. Tako lako, zar ne?

ema roberts frizure za kratku kosu

Frizura za kratku kosu: Dženifer Lopez

Kada nas Dženifer Lopez blagoslovi frizurom za kratku kosu, to uvek izgleda kao poklon. Za sve one koji imaju tanku kosu, ova frizura je mudar izbor.

dženifer lopez lob frizura

Kejt Blančet

Kao i mnoge ikone stila i lepote, Kejt Blančet je ponela lob ali je eksperimentisama sa različitim dužinama pramenova. Ovaj dugi bob ima prelepe talase prirodnog izgleda, a duboki bočni deo daje laskavi oblik.

frizura za kratku kosu

Ema Stoun

Ema Stoun već ima duboku kestenjastu boju, koja pomaže bilo kojoj frizuri zahvaljujući dubokoj živopisnosti. Ovaj dugi bob na ramenima bilo bi lako oblikovati savršeno ravno ili (kao što vidimo ovde) sa širokim loknama. Takođe još jedan dobar izbor ako nemate gustu kosu.

frizure za kratku kosu

Alesandra Ambrozio

Čak i kada je u pitanju kraći lob, Alesandra Ambrozio nam i dalje daje atmosferu „upravo samo bila na plaži“ zahvaljujući prelepim slojevima. Čak i ako je bilo potrebno mnogo truda, što verovatno i jeste, efekat deluje tako jednostavno.

Alessandra Ambrosio

Lob frizura Hejli Biber

Za savršen primer loba, ne morate tražiti dalje od Hejli Biber (koja je već neko vreme ljubitelj frizura za kratku kosu). Duboki bočni deo i bočni prednji deo drže kosu dalje od njenog lica, a blago uvijeni krajevi su tako laskavi.

hejli biber

Dženifer Lorens

Dženifer Lorens je ovde zadivila brojne dame jer je ova lob frizura jedna od najsavršenijih ikada. Možda deluje kao da je boja kose previše svetla ali je ova frizura omekšava. S druge strane, možda izgleda previše ravno ali blagi talasi uokviruju njeno lice.

lob frizura za kratku kosu 2024

Izvor slike: Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment, Emma McIntyre / Staff/GettyImagesEntertainment, Dia Dipasupil / Staff/GettyImagesEntertainment Vittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainment, Jon Kopaloff / Stringer/GettyImagesEntertainment, Monica Schipper / Staff/GettyImagesEntertainment, Randy Shropshire / Stringer/GettyImagesEntertainment, Nicholas Hunt / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate