1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizura koja podmlađuje za...

Frizura koja podmlađuje za 10 godina – trend u 2024.

29. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Francuskinje je obožavaju.

Najbrži način da vizuelno odate mladoliki utisak je frizura koja podmlađuje. Tako brzo i bez mnogo stilizovanja, izgledaćete i do 10 godina mlađe.

Činjenica je da život posle četrdesete, a ni pedesete ne staje, već naprotiv – postaje mnogo zabavniji. Čak i poznate ličnosti, kao što su Dženifer Lopez ili Dženifer Aniston i dalje izmišljaju nove verzije sebe i trude se da izgledaju sve bolje bez obzira na godine.

Frizura koja podmlađuje za 10 godina

Dok je najvažnija stvar čvrst stav, postoje i određeni trikovi uz koje možete izgledati sjajno, čak i nekoliko godina mlađe, ako to želite. Danas nismo ovde da pričamo o klasičnim izgledima jer ova frizura koja podmlađuje zahteva nešto novo i rizično. A u tome i jeste njena lepota.

Piksi frizura za žene u pedesetim

Kao i kada su u pitanju sve frizure, istraživali smo, pretražili modne revije, Nedelje mode i Ulični stil. Na kraju smo došli do odgovora: piksi frizura i dalje izgleda najprivlačnije. Savršena je jer može da transformiše stil i pruži mladoliki izgled. Ova elegantna i kratka frizura može da se prilagodi svakom obliku lica i teksturi kose, zbog čega i jeste tako svestrana. Uz to, Francuskinje je obožavaju!

piksi frizura

Kako se nosi frizura koja podmlađuje?

Pre nego što se odlučite za piksi frizuru, uzmite u obzir prirodnu teksturu kose. Ako imate kovrdžavu ili talasastu kosu, najbolje je da je ostavite prirodnom bez ispravljanja jer će izgledati najbolje.

frizura kratka kosa

Kada je stilizovanje u pitanju, mogućnosti su beskrajne! Frizeri preporučuju da prednje pramenove istaknete napred za ženstveni izgled ili ih zaližite u stranu za sofisticiranu frizuru.

Naravno, ako ste od onih koji često peru kosu, ne obavezujte se na stil koji zahteva mnogo vremena. Rutina stilizovanja ne bi trebala da oduzima više od 10ak minuta.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate