1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najmodernije torbe 2024. prema...

Najmodernije torbe 2024. prema Nedelji mode

09. април 2024.

| Miljana Momirović
Ovi modeli će dominirati.

Najmodernije torbe 2024. su same po sebi fokusna tačka, čak i basic odevne kombinacije. O kakvim modelima će sanjati žene sa stilom, pogledajte ovde.

U poslednje vreme, torbe su te koje su vladale Nedeljom mode. Inovativni dizajn sa naglaskom na funkcionalnosti, najmodernije torbe 2024. godine su više od aksesoara. Od neoubičajnih veličina do neobičnih modela, postale su predmet divljenja. Listajte dalje za izveštaj sa modne piste.

Najmodernije torbe 2024. prema Nedelji mode

XL i XXL torbe

XXL torbe su bile trend još prošle godine, a žene sa stilom su se toliko zaljubilje u njih da su dizajneri odlučili da ih popularizuju i u 2024. godini. Ne postoje ograničenja u vezi sa oblikom, važno je samo da su oversized.

xxl torbe

Najmodernije torbe 2024. sa džepovima

Hejli Biber, Kendal Džener i Emili Ratajkovski su i te kako zavolele Miu Miu torbe sa džepovima, što potvrđuje da su ovo najmodernije torbe 2024. godine. Trend su pratili i drugi: na primer, Max Mara je predstavio ženstveniju torbu sa džepovima u koju možete staviti naočare za sunce, ključeve i slušalice – odlična opcija za putovanja.

Torbe sa džepovima

Pletena torba

Unutrašnjost torbe nije više tajna. Popularne zvezde uveliko pokazuju šta se nalazi u njihovoj torbi, izlažući ne samo sjaj za usne, telefon i ključeve, već i karte, sveće i omiljene aksoseare. Zbog toga će pletene torbe biti veliki trend u 2024. godini.

pletene torbe

Clutch torbe

Clutch nastavlja da vodi trendove među najmoderniji torbama. A čak i ako nemate takav model u svojoj kolekciji, nosite bilo koju torbu kao clutch.

Upravo ovo je Rijana uradila u jednom od svojih prvih izlazaka nakon rođenja drugog deteta. Pevačica je odabrala veliku bordo Bottega Veneta torbu i nosila je ispod lakta, kao da nikada nije imala dršku .

clutch torbe

Najmodernije torbe 2024. sa kratkom drškom

Klasične siluete se mogu prati ne samo u odeći, već i u torbama. Dakle, svetski dizajneri su dali prednost onim modelima koje najčešće nose Prve dame – sa kratkom drškom. Mogu biti velike ili male, ali u oba slučaja takve torbe uvek izgledaju besprekorno.

torbe sa kratkom drškom

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate