1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpovoljnije dizajnerske torbe koje...

Najpovoljnije dizajnerske torbe koje su jeftinije nego što mislite

31. мај 2024.

| Miljana Momirović
A poznate ličnosti ih obožavaju.

Otkrijte najpovoljnije dizajnerske torbe za kojima ste čeznuli – ali bez luksuzne cene. Pronađite impresivne tašne svetskih brendova čak i bez prevelikog budžeta.

Verovatno priželjkujete model sa potpisom brenda Chanel, Dior, Prada ili Saint Laurant ali privlačnost dizajnerske torbe nije samo u prestižu etikete. Savršena tašna se može pronaći i kod dizajnera srednjeg ranga. I sigurno nisu manje atraktivne u odnosu na najveća imena u industriji.

Pogledajte o kojim modelima je reč.

Koje su najpovoljnije dizajnerske torbe?

Wandler

Počnimo od holandskog brenda Wandler. Cipele brenda su prelepe, ali još poželjnije su torbe. Istina, većina modela košta oko 700 evra, ali pronaći ćete i prelepe, a pristupačne dizajnerske tašne za nekoliko stotina evra manje, kao što je Marli Box Bag Luck za 375€.

Poznate ličnosti koje nose Wandler: Celine Dion, Margot Robbie, Priyanka Chopra i Bella Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WANDLER (@wandler)

Najpovoljnije dizajnerske torbe: Strathberry

Strathberry se pojavio na radaru mnogih modista nakon što je dobio odobrenje kraljevskih porodica – Kate Middleton i Meghan Markle je imaju. Škotski brend ima prelepe torbe koje bi osvojile reflektore i bez odobrenja poznatih ličnosti. Može se pronaći modeli i za 220 €, a Multrees Chain Wallet koji Kate nosila u 2021. godini je i dalje dostupan na sajtu za 370€.

Poznate ličnosti koje nose Strathberry: Lady Gaga, Heidi Klum, Kate Hudsen i Vanessa Hudgens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Strathberry (@strathberry)

Jacquemus

Male torbice sa potpisom brenda Jacquemus postale su obavezan aksesoar kada je u pitanju modna kapsula modernih devojaka. Ne samo da su prelepe, već ni torbe francuske etikete nisu preterano skupe, uprkos popularnosti. Možete se dočepati Le petit panier Soli za 390€.

Poznate ličnosti koje nose Jacquemus: Rihanna, Beyoncé, Bella Hadid i Emily Ratajkowski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Furla

Ako tražite najpovoljnije dizajnerske torbe, italijanski brend Furla može biti fantastična opcija. Modeli tašni ovog brenda su vanvremenski, visokog kvaliteta i možda najvažnije: prelepe su! Furla torbe možete da pronađete za manje od 200€, kao što je ova impresivna Linea Futura ili Flow.

Poznate ličnosti koje nose Furla torbe: Paris Hilton, Emma Roberts, Anna Dello Russo, Jessica Alba i Rosie Huntington-Whiteley

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FURLA (@furla)

Loewe

Španska kompanija Loewe trenutno je jedan od najpopularnijih dizajnera. Očekivali biste da torbe ovog brenda koštaju previše, ali to i nije tako loše (kada uzmemo u obzir dizajnerske standarde). Mala Pouch se može nabaviti za 380€. Ikonične korpe su oko 450€ ne bismo ih nazvali preteranim (opet, po dizajnerskim standardima).

Poznate ličnosti koje su nosile Loewe: Sofia Richie, Alexa Chung, Jennifer Lawrence i Sienna Miller.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate