1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Must have torbice za...

Must have torbice za proleće 2023!

22. април 2023.

| Hana Dunđerov
Dizajnerske tašnice koje nose sezonu!

Prolećni povetarac je topao, garderoba se menja a sa njom i modni dodaci. Nakon teških, kožnih, zimskih tašni, vreme je za promenu. Sada vladaju in torbice za proleće 2023.

Torbice za proleće 2023:

1. CELINE TEEN  – Trijumfalna kapija

Celine torbe Teen serije od visoko kvalitetne teleće kože stižu u žutoj boji, koja se često poistovećuje sa radošću i živahnim utiscima. Spada među reprezentativnije torbice za proleće 2023. Pored toga, ikonična zlatna kopča dodaje malo  luksuza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LISA (@lalalalisa_m)

 

2. CHANEL – mini flap torbica

Verujemo da nijedna devojka ne može da odoli šarmu CHANEL-a! Slatke mini torbice ove sezone su uglavnom narandžaste i mlečno bele, koje su takođe neizostavne boje za proleće 2023!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Patricia 🦂 (@jarinpat)

3. DIOR -Lady Dior torbice za proleće 2023.

Ladz Dior serija torbica oduvek je bila najprodavaniji klasik brenda. Torba je izrađena od zelene ovčje kože, simbola prirode i mladosti. Lagani metal sa zlatnom završnom obradom „DIOR“ trenutno ulepšava svakodnevnu odeću!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lux_brandname2002 (@lux_brandname2002)

4. LOEWE – mala PASEO torbica

Nedavno, LOEWE je posegao za novom estetikom, privlačeći pažnju ljudi hirovitim i jedinstvenim dizajnom. Ovog proleća lansirana je nova Paseo torbica. Materijal je napravljen od sjajne napa teleće kože, a specijalna struktura mekog preklopa se koristi za oblikovanje torbe u simpatičan izgled „knedle“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ingrid Baghag (@thebaghag)

5. PRADA  – Antique nappa

Pradina tašna od meke napa kože nudi ležeran, ali bezvremenski stil. Ručno izrađeni efekat nabora je u suprotnosti sa konceptom krutog dizajna, reinterpretirajući svakodnevne komade koji se mogu nositi bez ograničenja. Pored toga, ukupna boja je nežno roze, što je veoma pogodno za slatke i razigrane devojke!

Izvor vesti: marieclaire.com.hk

Izvor slike: Pascal La Segretain/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate