Najmodernije farmerke 2023: Ovi modeli su apsolutni trend na pistama

30. januara 2023.

| Hana Dunđerov
Koji su modeli zaista trend za sezonu proleće-leto 2023?

Farmerke nikada ne izlaze iz mode, ali se stil farmerki koji nas osvaja menja iz godine u godinu. Ove godine izbor trendi modela famerki za 2023. je zaista odličan, ali nekim stilovima govorimo nepovratno zbogom. Saznajmo, koje su najmodernije farmerke 2023!

Na pistama za sezonu proleće-leto 2023. teksas je bio izuzetno popularan. Denim monohromatski kompleti samo su iskakali na pistama, ali ne brinite – čak i ako tekstas nosite samo u obliku farmerki, bićete u trendu 2023. godine.

Najmodernije farmerke 2023

Kargo farmerke

Povratak kargo pantalona zahvatio je i svet famerki. Probajte kargo pantalone sa džepovima sa strane. Ovaj stil koji smo preuzeli iz dvehiljaditih i prilagodili novim temama zahteva široke nogavice, dok su džepovi poželjni u bilo kojoj veličini i na bilo kom mestu.

Višebojne farmerke

Moda farmerki koje sadrže dva, ponekad i tri materijala različitih boja ostaju i u ovoj sezoni sa nama. Ovaj dizajn može da razdrma i učini uzbudljivim basic komade.

Elegantni modeli

Na pocepane farmerke zaboravite, ali zato posegnite za modelima sa elegantnim krojevima i tkaninama. Bez obzira da li su peglane ili sa šavovima, biće odličan izbor. Zaista vidimo francuski šik u njima, ali se takođe savršeno uklapaju u ležerni stil odeće koji je ocrtao Ralph Lauren.

Farmerke širokih nogavica

Da, stil širokih nogavica  i dalje je trend 2023, odzvoncara do boyfriend modela, onih spuštenih na bokove i onih visokog struka. Ne morate tražiti ekstra dugačke pantalone koje se motaju do skočnog zgloba – jeste, u modi su, ali svakako ne predstavljaju najpovoljnije i najpraktičnije farmerke.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Pietro S. D'Aprano / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate