1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. 5 trendi nijansi kojima...

5 trendi nijansi kojima ćete oživeti teksas autfit ovog proleća

19. април 2023.

| Hana Dunđerov
Napraviti neodoljivu kombinaciju sa džinsom

Posle svake nedelje mode, trendseterke posežu za kombinacijama koje su ih oduševile na pistama. U sve četiri modne prestonice Evrope pojavio se isti modni trend: boje i još boja!

Definitivno, ovoga proleća ne možete ostaviti modni utisak ako ne iznesete neke jake boje. Za žene koje inače nisu sklone kolornim eksperimentima, najlakši način da unesete šarenilo u svoj stil jeste kombinovanje jarkih komada i džinsa. Farmerke i komadi u trendi boji će vam neminovno dati željeni izgled i, usput, doneti malo boje u sivu svakodnevicu.

Trendi nijanse za proleće 2023.

Jarkocrvena

Jedan od najistaknutijih trendova koje smo videli na pistama za 2023. je svetlo crvena čili-paprika. Sada teško da bismo našli prodavnicu odeće bez majica, haljina, torbi, dodataka za kosu, naočara u ovoj boji. Jarko crvena se odlično slaže sa plavim farmerkama i ovo je jedna od najupečatljivijih kombinacija boja u sezoni.

Srebrna boja

Metalik se vraća ovog proleća, a srebrna je verzija koju ćete najviše videti na ulicama. Korišćenje svetle, svetlucave nijanse je jednostavan, ali šik način da ulepšate plave farmerke i odmah će podići autfit.

Džins plava

Ove sezone, sve je u vezi sa teksasom koji vam daje svež i moderan izgled. To može biti košulja ili jakna, čija nijansa odgovara pantalonama. Ukupan efekat je aerodinamična silueta i potpuni šik. Ali naravno, možemo prekršiti neizrečena modna pravila ako želimo!

Svetloroza

Jače nijanse ružičaste takođe su neprevaziđene ovog proleća. Bilo da izaberemo manji dodatak, jaknu ili top u ovoj boji, on će nesumnjivo biti na istoj talasnoj dužini kao i naše plave farmerke.

 Crna

Očigledno, crna je uvek moderna, ali vredi istaći da je na prolećnim modnim pistama dobila veliku pažnju (bilo je više od 4.000 potpuno crnih kompleta). Crna može biti uzdržana, može biti moćna, može biti elegantna. Ovo je možda jedina boja koja pristaje svakoj situaciji. U stvari, to je verovatno jedna od najlakših boja za kombinovanje, posebno kada su u pitanju plave farmerke.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Natalia Shinchuk, PeopleImages,

Nastavite da čitate