Mirka Vasiljević prošetala čizme iz 2000. godine: Model koji izdužuje noge ponovo u modi

18. novembra 2023.

| Jelena Mladenović
Glumica ima dva para i obožava da ih nosi

Čizme Mirke Vasiljević ponovo u modi.

Givenchy Shark Boots, čizme sa skrivenom petom, koje su bile pravi fenomen od 2012. do 2015. godine, kada su se pojavile na nogama Kim Kardašijan i doživele potpuni vrhunac.

Iako smo bili prilično ubeđeni da će ove čizme kad-tad izaći iz mode, Givenchy ih je u septembru ponovo lansirao, a onda im Kajli Džener, Venus Vilijams, Dua Lipa i mnoge druge poznate dame nisu odolele.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GIVENCHY (@givenchy)

Givenchijeva kultna čizms, doživela je nekoliko iteracija otkako je prvi put predstavljena 2012. godine.

Privlačnost stila do kolena može se pripisati tome što vizuelno produžava noge, sa petom od 8,89 centimetara, skrivenom ispod visokog kožnog stuba.

ČIZME KOJE VOLIMO – Novi UGG modeli za svaki dan

Otkako je Metju M. Vilijams preuzeo ulogu kreativnog direktora 2020. godine, čizme Shark su ponovo osmišljene sa širokim  dodatkom pri vrhu: katancem Givenchi. Bilo da je u srebrnoj, zlatnoj ili crnoj boji, dodir metala pruža oštar ukras.

Ni jedna od naših najlepših glumica nije odolela trendu Givenchy, a u pitanju je Mirka Vasiljević koja se pojavila na dva društvena događaja i na oba mesta ponela je Givenchy Shark Boots i to u dve različite boje.

Čizme Mirke Vasiljević

ATA Images

Za jednu priliku Mirka je odabrala crni model ovih čizmi koje su se savršeno uklopile uz njen crni kaput koji je išao sve do ispod kolena.

Čizme Mirke Vasiljević ponovo u modi

Druga kombinacija Mirkina je bila kratka lepršava crna haljinica, koju je  uklopila uz Givenchy čizme, ali ovog puta u bež boji.

Čizme Mirke Vasiljević

ATA Images

Izvor slike: ATA Images