1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. 5 haljina Megan Markl...

5 haljina Megan Markl za skupoceni izgled bez truda

26. мај 2024.

| Miljana Momirović
Najbolji primer sofisticiranosti.

Koja je tajna otmenog izgleda Megan Markl? Ovih 5 haljina su pravi dokaz da čak i jednostavan stajling može delovati skupo.

Od smelih, laskavih boja i printova do prigušenih nijansi i modernih, haljine koje je Megan Markl su prava letnja inspiracija. Jednostavno se stiluzuju, svestrane su i mogu se upariti kako uz štikle, tako i uz ravnu obuću.

U nastavku pogledajte 5 haljina koje možete pronaći i kod nas za sličan prefinjeni izgled.

5 haljina Megan Markl

Letnja haljina sa printom

Megan Marks donosi sve letnje vibracije u ovoj haljini sa printom. Uparena sa jednostavnim kožnim rimljankama, ova jednostavna kombinacija se lako može ponoviti sa odevnim komadima iz modne kapsule.

Letnja haljina sa printom

Košulja-haljina

Jedan od najpopularnijih modela haljna za letnju sezonu su košullje-haljine. Krojene su poput košulje ali u dužini haljine. Zahvaljujući tome, izgledaćete doterano bez mnogo truda, a Megan Markl to i te kako dobro zna. Beli model uparila je uz potpetice i efektne minđuše za neodoljivi letnji šik.

košulja-haljina

Teksas haljina Megan Markl

Teksas je na čelu svih trendova, kako na modnim pistama, tako i na ulicama. Bezvremenske denim haljine nosite ovog leta uz patike i efektne aksesoare, poput Megan Markl.

Teksas haljina

Haljina za posao

Za kancelariju tokom letnjih meseci se odlučite za nešto elegantnije modele, poput ovog koji nosi Megan Markl. Neutralne boje i jednostavni krojevi su nepogrešivi izbor jer će izgledati besprekorno uz ama baš svaki par obuće.

Haljina za posao

Haljina sa prorezom

Providni trend postaje sve popularniji ali istina je da može biti izazovno nositi ga u svakodnevnoj prilici. Umesto toga, potražite modele haljina sa malim prorezima koji otkrivaju kožu, dok i dalje izgledate primerno i otmeno.

Haljina sa prorezom

Izvor slike: Chris Jackson/Staff/GettyImagesEntertainment, Clive Brunskill/Staff/GettyImagesEntertainment, Pool/Pool/GettyImagesEntertainment, Jason Koerner/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate