1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularne ZARA bele haljine:...

Popularne ZARA bele haljine: 8 impresivnih modela

02. јун 2024.

| Miljana Momirović
Kao sa modne piste.

Teško je zamisliti letnji stajling 2024. bez bele haljine. Savršena kako za posao, vikend šetnje, tako i za elegantne prilike. Otkrijte najpopularnije modele.

Na Nedelji mode, dizajneri su prikazali niz sanjivih haljina u beloj boji, a Acne Studios, Alberta Ferretti i Chloe su poslali niz beline u svim tonovima od ledenobele do boje slonovače. U Gabriella Hearst, modeli su izašli na modnu pistu u jednostavnim stilovima maxi dužine, dok je Gucci ponovo zamislio satenski mini u svežem belom tonu dokazujući koliko bela haljina može biti raznovrsna.

Pitate se koji stil haljine je najbolji za vas? Nastavite da listate da biste saznali…

Koje bele haljine su popularne 2024. godine?

Bele letnje haljine

Ništa lepše od lagane bele haljine koja ne opterećuje, čak ni tokom visokih temperatura. Ove sezone boho stil i dalje vlada, puf rukavi i oversized krojevi. Uz par sandala ili patike, stajling je spreman za sunčane dane.

Bele svečane haljine

Bele haljine su sve popularnije, posebno za formalne prilike jer unose dozu elegancije u svaki izgled. I među ovakvim modelima ćete pronaći savršeni stil, od šljokica i balon rukava do satena i minimalističkih krojeva.

Elegantne bele haljine

Za dnevne varijante koje su u potpunosti prikladne i za poslovni stajling, razmislite o košulja-haljini. Ne samo da su elegantne, već su i praktične za stilizovanje aksesoara. Ako tražite nešto laganije, pogledajte i bele lanene, kao stvorene za ravne sandale ili papuče.

Najlepše ZARA bele haljine

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate