1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Patike u boji dominiraju...

Patike u boji dominiraju 2024. godine, a ovi modeli su najpopularniji

29. мај 2024.

| Miljana Momirović
Nova kolekcija već dominira.

Ovog leta, izbor obuće je očigledan: patike u boji su popularnije nego ikada. U nastavku pogledajte kako da stilizujete najpoženije modele.

Skoro podmlađujući, pastelni ili modeli u jarkim tonovima su prepuni karaktera. I dok izgledaju neverovatno dobro uz ležerne odevne kombinacije, patike u boji mogu biti i deo svedenog stajlinga za kancelariju ili izlazak. Svestranije nego što očekujete, otkrijte zbog čega su ove patike trend 2024. godine.

Zašto su patike u boji tako populane?

Nova sezona ističe patike u boji koje postaju glavna obuća svake modne kapsule. Ovi trendovi su otvorili vrata eksploziji šarenih patika u retro stilu koje su ovog leta preuzeli mnogi vodeći brednovi.

Tu je i činjenica da je, uopšteno govoreći, u toku promena modnog raspoloženja – ona ​​koja podstiče mladolikost, razigranost, pa čak i apsurdnost. Odabir obuće koju nosima je prilika da loše dane shvatimo manje ozbiljno i da se povežemo sa unutrašnjim detetom koje takođe voli te ljubičaste patike. 

Kako stilizovati patike u boji?

Nije teško pogrešiti kada su u pitanju patike u boji jer se, poput neutralnih, lako kombinuju uz skoro bilo koji stajling. Ipak, ako ste i dalje neodlučni, evo nekoliko formula za stilizovanje.

Patike u boji izgledaju sjajno kao kontrast monohormatske odevne kombinacije. Na primer, teksas od glave do pete će dodatno istaći lila par patika. Obratite pažnju i na aksesoare: efektne minđuše i torba u boji obuće će povezati izgled.

Smele kombinacije su uvek dobrodošle uz patike u boji, posebno kada je u pitanju stajling za festival ili izlazak. Ne plašite se stilizovanja zelenih patika u pastelnim tonovima sa midi cvetnom suknjom ili metalik crop majicom.

Takođe možete i razbiti neutralan stajling parom patika zelene boje. Ovaj predlog posebno funkcioniše ukoliko preferirate basic nijanse. Nagoveštaj pastelnih ili jarkih tonova pružiće nagoveštaj boje koji privlači pažnju ali i dalje izgleda svedeno.

Ako mene pitate, ultimativna letnja formula su patike u boji uz boho haljine. Uparite ženstveni model širokog kroja sa glasnim i efektnim modelom patika, kao što je najnovija kolekcija Converse Cruise ako želite da postignete izgled samouverene žene sa stilom. U nastavku pogledajte najpopularnije modele.

 
Činjenica je da se modeli u boji mogu činiti izazovnim za stilizovanje ali ukoliko nemate hrabrosti, pozajmite je od njih!
 
 

Nastavite da čitate