1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zgodni vampir postaje tata...

Zgodni vampir postaje tata – Roberta Patinsona čeka najvažnija uloga

21. новембар 2023.

| Snežana Ilić
Holivudski srcelomac čeka prvo dete

Jedan od najtraženijih (i najpoželjnijih!) holivudskih glumaca mlađe generacije uskoro će se naći u najvažnijoj životnoj ulozi.

Robert Patinson (37), zgodni vampir iz hit sage Sumrak, postaće tata.

Robert Patinson

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Mama je Suki Voterhaus, engleska pevačica i model, s kojom se zabavlja pet godina. Radosnu vest saopštila je na neobičan način, tokom nastupa u Meksiku.

Pet filmskih frizura za koje nikada ne biste pomislili da su perike

– Danas sam odlučila da obučem nešto svetlucavo kako bih vam odvratila pažnju od nečeg drugog što se događa. Nisam sigurna da li sam uspela – rekla je uz osmeh, a publika je već shvatila da kratka haljina puna šljokica zapravo otkriva stomak u već poodmakloj trudnoći.

Robert Patinson Suki Voterhaus

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Iako su dugo zajedno, Robert i Suki tek su prošle godine u Egiptu, na reviji kuće Dior, prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom.

Njegove obožavateljke bile su oduševljene, jer su znale kakve mu je stresove priređivala bivša velika ljubav Kristen Stjuart.

Robert Patinson i Kristen Stjuart

Photo by Ian Gavan/Getty Images

Junaci Sumraka važili su za najpopularniji holivudski par. Hemija je bila toliko jaka da su je vampir Edvard i Bela preneli i u privatan život, onaj iza kamera.  Čak su i Branđelinu gurnuli u drugi plan.

Džordž Kluni otkriva tajnu svog dobrog izgleda u 62. godini

A onda ga je, posle četiri godine veze, Kristen prevarila sa režiserom Rupertom Sandersom. Iako su se kasnije pomirili, bilo je samo pitanje dana kada će se krčag pun pukotina razbiti na najsitnije komade. To se i desilo 2013.

Robert Patinson i Suki Voterhaus

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images For Christian Dior

Patinson, kao pravi džentlmen, nikada nije komentarisao ljubavnu priču sa Kristen, iako se pisalo da mu je slomila srce i da je posle nje pao u depresiju.

Suki Voterhaus, koja je svojevremeno bila sa još jednim holivudskim frajerom, Bredlijem Kuperom, pružila mu je utehu.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Getty Images for Warner Bros.