1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Robert Patinson postao otac,...

Robert Patinson postao otac, a svi se pitaju koji je pol bebe

27. март 2024.

| Miljana Momirović
Čestitamo.

Od filma Sumrak koji ga je proslavio, do roditeljstva, Robert Patinson je sada ponosni otac. Mlada porodica je konačno objavila najlepše vesti.

Robert Patinson postao otac

Glumica Suki Voterhaus i zgodni vampir su to suptilno objavili tokom šetnje Los Anđelesom sa svojom bebom, kada su ih fotografisali.

Voterhaus je zadržala svoj stil, kao i tokom cele trudnoće, noseći dugi crni kaput, belu kapu i naočare za sunce. Uz par je bila i glumičina majka Elizabet.

Koji je pol bebe?

Još uvek nema vesti o bebinom imenu, tačnom datumu rođenja ili polu. Ovo nije iznenađujuće, jer je par oduvek težio privatnosti u svojoj vezi. Voterhaus i Patinson su zajedno više od pet godina, ali su se pojavili na crvenom tepihu tek u decembru 2022. na reviji brenda Dior.

Suki Voterhaus Robert Patinson

Zašto Robert Patinson insistira na privatnosti?

Robert Patinson je tu želju za privatnošću objasnio za Sunday Times: „Ako pustite ljude unutra, to devalvira ono što je ljubav“, rekao je. „Kada bi vas stranac na ulici pitao o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ako postavite zid, završiće bolje.“

U epizodi podkasta „Drive Minds: A Type 7“, Voterhaus je otkrila da su se ona i Patinson uselili zajedno tek prošlog aprila i da se oseća „veoma srećnom“ što ima partnera poput njega.

Kako navodi People, par je veren od decembra 2023. „Vereni su. Oboje žele da se venčaju. To je važno za njih“, rekao je izvor, dodajući da je Patinson bio „tako spreman“ da postane otac. Ni Voterhaus i ni Patinson nisu komentarisali veridbu.

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate