1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zašto se princ Vilijam...

Zašto se princ Vilijam nije pojavio u videu sa Kejt Midlton?

26. март 2024.

| Miljana Momirović
Svi su očekivali da će biti uz princezu.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, potvrdila je prošle nedelje potresnu vest da joj je dijagnostikovan rak i da je u ranoj fazi preventivne hemoterapije.

U televizijskom saopštenju, princeza je obavestila javnost o svom zdravlju, dok je sedela sama na klupi ispred narcisa u svom domu u Viindzoru.

Nije iznenađenje što su se mnogi zapitali zašto je prisustvo princa Vilijama tokom njenog govora izostalo.

Pogledajte potresan govor princeze Kejt Midlton

„Bilo je to neverovatno teških nekoliko meseci za celu našu porodicu, ali imala sam fantastičan medicinski tim koji se odlično brinuo o meni, na čemu sam veoma zahvalna“, objasnila je Kejt Midlton u videu.

„[Dijagnoza] je, naravno, bila veliki šok, a princ Vilijam i ja smo činili sve što smo mogli da to procesuiramo i vodimo privatno zbog naše mlade porodice“, kasnije je nastavila. „Kao što možete zamisliti, za ovo je potrebno vreme. Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti u redu“, rekla je princeza Kejt Midlton.

Zašto princ Vilijam nije bio sa Kejt Midlton u vreme govora?

Kraljevska palata objavila da je princeza od Velsa kontrolisala izjavu, izabrala je da objavi vest i sama napisala „svaku reč“ govora.

Ovo se takođe proširilo na njenu odluku da se pojavi sama, bez princa Vilijama pored nje na snimku, a Sunday Times je to i potvrdio.

„Ovo je bila ona kao snažna žena koja deli snažnu poruku naciji“, preneo je izvor. „Nije joj trebao niko da sedi pored nje. On podržava i nju i porodicu iza pozadine“.

Princeza od Velsa je takođe odala počast svom suprugu u video poruci, navodeći: „Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To mnogo znači za nas oboje.“

Izvor slike: WPA Pool / Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate