1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Otkrivena istina: Ko je...

Otkrivena istina: Ko je napisao potresan govor Kejt Midlton?

25. март 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte saopštenje koje je rasplakalo ceo svet.

U petak 22. marta, princeza Kejt Midlton objavila je vest da joj je dijagnostikovan rak, kao i da je trenutno na preventivnoj hemoterapiji.

S obzirom da je njeno poslednje pojavljivanje bilo krajem decembra, a da je u januaru najavljena njena operacija abdomena, nije se mnogo znalo šta se tačno dešava u kraljevskoj porodici. Počele su da se šire brojne teorije zavere, posebno nakon izmenjene fotografije, sve dok Kejt Midlton nije odlučila da iznese potresno saopštenje.

Ko je napisao potresan govor Kejt Midlton?

Kraljevska palata nije čekala da se pojave spekulacija, već je odmah objavila istinu.

„Svaku reč je sama napisala“, rekao je za People izvor iz palate nakon što je princeza od Velsa objavila emotivni video u petak, 22. marta.

„Ona je sama napisala reči, prenela ih je lično i želela je da odluči kada je pravo vreme da ova vest udari svet“, takođe je rekao porodični prijatelj.

Kejt Midlton uputila podršku obolelima od raka

Mnogi su primetili da je princeza takođe odala počast onima koji su pogođeni rakom u svom videu tako što je sve vreme sedela ispred žutih narcisa. Brojne organizacije koriste narcis kao simbol nade za ljude kojima je dijagnostifikovana različita vrsta raka.

Kako Princ Vilijam podržava suprugu?

Prema jednom kraljevskom izvoru koji je razgovarao sa People, princ Vilijam je rekao da je „izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo ove nedelje, već i od operacije u januaru“.

Nakon potresnog govora Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa objavili su zajedničko saopštenje u kojem se zahvaljuju javnosti na podršci.

„Princ i princeza su izuzetno dirnuti ljubaznim porukama ljudi ovde u Ujedinjenom Kraljevstvu i širom sveta kao odgovor na poruku Njenog Kraljevskog Visočanstva“, rekao je portparol Kensingtonske palate u subotu.

„Izuzetno su dirnuti toplinom i podrškom javnosti“, dodao je portparol, „i zahvalni su na razumevanju njihovog zahteva za privatnošću u ovom trenutku“.

Princezi želimo brz oporavak.

Izvor slike: Leon Neal/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate