1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Suki Voterhaus se osećala...

Suki Voterhaus se osećala ponižavajuće posle porođaja

10. април 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte kako glumica sada izgleda.

Nova mama Suki Voterhaus podelila je ranjivi selfi na svom Instagram profilu o „četvrtom tromesečju“ i kako je on bio „ponižavajući“.

Kako se Suki Voterhaus osećala posle porođaja?

Glumica Suki Votehaus je prošlog meseca rodila prvo dete, koje deli sa glumcem Robertom Patinsonom.

Iako su su poznati po svojoj tajnovitosti, glumica je objavila nekoliko selfija u ogledalu na svom Instagarm profilu. Na fotografijama se može videti kako pozira u otvorenom kardiganom i donjem vešu za porodilje.

U opisu je napisala: „Četvrti trimestar je bio… ponižavajući! Postporođajni period je ispunjen uzbudljivom radošću, toliko smeha, suza, toliko hormona! Ponosna sam na sve što je moje telo postiglo i ponosna sam na dobrotu i ljubaznosti koju sam sebi pružila tokom ovog perioda oporavka.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Majčinstvo Suki Voterhaus

Ranije ovog meseca, Suki Voterhaus je predstavila svetu novorođenče putem još jedne objave na Instagram profilu. Ipak, i dalje nisu poznati detalji o bebi, poput imena ili pola deteta. Svoju ljubav je predstavila uz opis fotografije na kojoj drži bebu — povijenu u ćebe dizajnirano od srca — tako što je napisala „Dobrodošao na svet, anđele“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Nedavno je objavljeno za US Weekly da je Patinson zadivljen koliko je Votehaus dobro prihvatila majčinstvo. „Robert je video sasvim drugu stranu Suki otkako je postala majka“, rekao je izvor. „On je toliko poštuje, a ona se potpuno prirodno prilagodila majčinstvu“.

Izvor slike: Neilson Barnard/Staff/GettyImagesEntertainment