1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nove informacije o zdravstvenom...

Nove informacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, do daljeg ostaje u bolnici

19. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Princeza od Velsa oporavlja se posle operacije

Vest da je Kejt Midlton operisana i da će najmanje deset dana ostati u bolnici prilično je uznemirila javnost.

Svet je još više zabrinula činjenica da nije precizirano šta je bio razlog hitne intervencije, osim da je izvršena u predelu abdomena, kako je navedeno u zvaničnom saopštenju iz Kensingtonske palate.

Kejt Midlton

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Kada se pojave značajnije informacije, bićete obavešteni, kratko je rečeno britanskim medijima, što je dodatno podgrejalo sumnje.

Kejt Midlton operisana – Princeza u bolnici, ceo svet je sada uz nju

Princeza od Velsa otkazala je sve obaveze i vratiće se dužnostima tek za tri meseca, a možda i kasnije, posle Uskrsa. Propustiće i njenu omiljenu svetkovinu, Dan Svetog Patrika, 17. marta.

Kejt Midlton

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Toliko dugo nije odsustvovala ni posle porođaja, primetili su mnogi. Znamo koliko je zanosna Kejt aktivna, a poslednjih meseci bila je doslovno nezaustavljiva.

Svuda je stizala, ne skidajući osmeh sa lica. Da ne zaboravimo da ima i troje dece, koju ne ispušta iz vida. Iako je pod budnim okom lekara, sigurno joj nedostaje topla porodična atmosfera.

Svemoguća princeza – Kejt Midlton u vojničkoj uniformi vozila tenk

Sve će to uticati i na predstojeće javne događaje na kojima je trebalo da učestvuje zajedno sa suprugom. Princ Vilijam želi da bude pored nje koliko god je moguće, svaki dan dolazi u posetu i pruža joj punu podršku.

Kejt Midlton

Photo by Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Juče, kada su fotografi uspeli da ga snime u automobilu dok je odlazio sa klinike, primetili su da je njegovo lice bilo zabrinuto.

Pošto nije otkriveno šta je Kejt tačno operisala, pojavile su se razne spekulacije.
Ovo bi moglo da bude nešto što ju je mučilo celog života i što nije stigla da reši ranije, ili je pak u pitanju problem koji je nedavno otkriven.

Kejt Midlton u nežnom kompletu koji nosi moćnu poruku

No, nešto drugo kopka dokonu javnost i medije. Novinari su se raspitali po medicinskim krugovima i došli do saznanja da posle uobičajenih zahvata na abdomenu retko ko ostaje u bolnici dve nedelje.

dvojnica kejt midlton

Photo by Toby Melville – WPA Pool/Getty Images

S druge strane, treba imati na umu činjenicu da Kejt Midlton nije bilo ko. Ona je buduća kraljica, pa doktori verovatno nisu želeli da rizikuju. Opreza nikad dovoljno. U svakom slučaju, lepoj princezi želimo brz oporavak.

Izvor slike: Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images