1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Bela Hadid pokazala kako...

Bela Hadid pokazala kako izgleda njena industrijska dnevna soba

05. април 2024.

| Miljana Momirović
Estetika bez zamerke.

Industrijska dnevna soba je novi minimalizam, a manekenka Bela Hadid je u svoj enterijer unela i bezvremensku privlačnost.

Industrijski stil u enterijeru ističe funkcionalnosti i sirovost u prvi plan. Kombinacija metalnih, betonskih i drvenih elemenata stvara urbani izgled koji je jednostavno uklopiti u prostor. Ipak, samo najsmeliji se odlučuju na takvu transformaciju prostora.

Inustrijska dnevna soba: Bela Hadid

Iako prati trend clan devojke, Bela Hadid za lični prostor traži pomak od minimalizma. Inovativni elementi njene industrijske dnevne sobe podsećaju na to da i beli dnevni boravak može izgledati efektno.

Kako je Bela Hadid uredila dnevnu sobu?

Industrijska dnevna soba manekenke je prekrivena belim bojama. Od plafona, do zidova, do prolećne dekoracije na njenim prozorima, sve je belo. Ali prostor je sve samo ne dosadan. Veliki prozori protežu se od poda do plafona, ispunjavajući dnevni boravakprirodnim svetlom. Biljke dodaje dašak boje ispod industrijskog osvetljenja, dok sofa u boji uglja doprinosi vizuelnom kontrastu.

@babybella777CIAO TEETH XOXO♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Dok industrijska dnevna soba u beloj boji čini osnovu, detalji su ti koji sijaju.

Osvetljenje dnevne sobe ima snažan uticaj. Viseća svetla u stilu sijalice na plafonu doprinose industrijskoj atmosferi, dok savremene lampe na stolu pomažu u stvaranju kontrasta. Okrugla lampa je u kontrastu sa oštrim linijama prozora, a mekoća abažura na višoj lampi pruža pomak teksture. Velike biljke pomažu da se ceo enterijerpoveže zajedno.

Iako ukrašavanje belom bojom može biti rizik, kada se pažljivo osmisli, planira i izvrši, može se isplatiti. Bela Hadid je to i dokazala.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight, brizmaker/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate