1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Ovakva dekoracija za proleće...

Ovakva dekoracija za proleće 2024. izgleda luksuzno

18. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
6 saveta za uređenje doma.

Mart se oseća u vazduhu, a da privlačne boje i raspoloženje unesete i u enterijer, pogledajte kakva dekoracija za proleće 2024. će biti najpopularnija.

Nema sumnje da pažljivo odabrana dekoracija podiže utisak o prostoru ali uređenje doma utiče i na sliku o vama. Zbog toga ne bi bilo loše da u narednim danima razmislite kako da doterate i svoj enterijer za proleće.

Dekoracija za proleće 2024. godine

Među najpopularnijim trendovima, kada je u pitanju dekoracija za proleće 2024. godine, svakako da su boje. Pored pastelnih, crvena boja dominira ove sezone, kako u enterijeru, tako i kada je u pitanju moda. Bez daljeg odlaganja, pogledajte kako da uredite svoj dom, a da izgleda skupo.

Lični pečat

Za stvaranje toplog ambijenta, ne libite se da u dekoraciju doma uključite lične predmete. Osim što doprinose estetici, knjige koje čitate, parfemi koje koristite i slično, zaista odaju utisak privlačnog enterijera koji se ne viđa svaki dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steph Kaluza (@ohsorented)

Vintidž stil

Kada je u pitanju uređenje doma u 2024. godini, sve je veći akcenat na karakteru. Iz tog razloga, pokažite dekorativne predmete koji vam znače ili potražite starinske komade na pijaci. Ovakva dekoracija će i te kako uneti emociju u dom koja će mamiti osmeh na lice.

Dekorativni jastuci

Čak i klasične komade nameštaja možete učiniti privlačnim uz pomoć dekorativnih jastuka. Nove boje i tekstura pomoći će da postignete izgled svežeg enterijera bez renoviranja.

Pastelne boje

Ništa ne vrišti proleće kao pastelne boje. Zamenite dekorativne predmete tmurnih boja u korist vesele roze, plave, zelene i žuta. Njihova dodatna prednost je u tome što nema potrebe da brinete u usklađivanju jer čak i u kombinaciji izgledaju privlačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steph Kaluza (@ohsorented)

Slojevita dekoracija za proleće 2024.

Da, postoje neka očigledna mesta za dekoraciju. Ali usudite se da ovog proleća dekorišete i manje očekivane delove doma. Šta kažete na zanimljivu vazu na kuhinjskoj radnoj ploči? Ili mirisne sveće za kupatilo? Mali detalji podići će utisak o celokupnom domu, a da se ni ne potrudite.

Neočekivana crvena teorija

Među najpopularnijim trendovima za uređenje doma 2024. je unošenje akcentne boje u enterijer – posebno crvene. Neočekivana crvena teorija u stvari tvrdi da čak i kada se naizgled ne uklapa, dodavanje dekoracija ili komada nameštaja u crvenoj boji čini da prostor automatski izgleda bolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ashley hosmer (@ashleyhosmer)

Izvor slike: FollowTheFlow/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate