1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Naša preporuka: Najbolji pokloni...

Naša preporuka: Najbolji pokloni za nju

12. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Za Dan zaljubljenih, godišnjicu ili vama poseban datum.

Da biste izrazili ljubav prema dragoj osobi, neophodno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Nema sumnje da će ovi pokloni za nju raznežiti svaku ženu.

Nije potreban važan datum da biste pokloni nešto ženi koju volite. Ipak, zbog različitih modnih stilova, mirisnih nota, tipova kože, nije teško prevariti se. 

U nastvaku pogledajte kompletan vodič za kupovinu poklona.

Naša preporuka: Najbolji pokloni za nju

Bez obzira na priliku, na nekoliko faktora vredi obratiti pažnju pri kupovinu poklona.

  1. Da li je njen stil basic ili autentičan?
  2. Kakve boje voli – neutralne ili pak vesele?
  3. Voli li sentimentalne poklone ili nešto što će svakodnevno koristiti?

Sada kada imate okvirne odgovore, hajde da vidimo koji pokloni za nju su vredni pažnje.

Kozmetika

Kada birate poklon za nju, sa kozmetikom možete najlakše pogrešiti, ako ne budete oprezni. Iz tog razloga je vrlo važno uzeni u obzir njen ukus, stil i potrebe kože ili kose. 

Za negu lica ili tela možete uzeti u obzir kvalitetne kozmetičke proizvode (serumi, kreme, mazalice) koji su namenjeni njenom tipu kože.

Što se tiče kose, istražite proizvode za farbanu, suvu, kovrdžavu kosu i tome slično. Setovi koji uključuju različite proizvode, poput šampona, maske, regeneratora itd. mogu pružiti sveobuhvatnu negu.

Na kraju ali ne i najmanje važna – šminka. Ako znate koje brednove koristi, fokusirajte se na njihove najnovije ili najpopularnije proizvode. Dobro bi bilo imati na umu i stil šminkanja, pa ako voli šminku iz devedesetih, poklonite kombinaciju tamne olovke za usne i prozirni sjaj.

Parfemi za nju

Jedan od najčešćih izbora kada je u pitanju poklon za Dan zaljubljenih su parfemi. Ipak, i ovde je važno uzeti u obzir njen stil kako biste pronašli miris koji će joj savršeno odgovarati.

Kada birate između parfema, razmislite o mirisnim notama koje preferira. Da li su to cvetne, voćne, drvenaste ili pak sveže note? Odgovor na ovo pitanje će vam pomoći da odaberete pravi parfem koji odražava njen karakter.

Pokloni za nju: Odeća i obuća

Pre svega, imajte u vidu njen modni stil. Da li preferira basic stajlinge ili pak nešto ekstravagantno, poput kaubojskog stila? Razmislite o modelima koji bi se mogli uklopiti u njenu garderobu. Takođe, istražite brendove i dizajnere koje voli kako biste bili sigurni da će poklon biti po njenom ukusu.

Što se tiče obuće, na udobne patike ili moderne cipele niko neće ostati ravnodušan. Osim toga, mogu biti sjajan dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, posebno ako je reč o efektnim modelima.

Ne zaboravite na aksesoare poput ešarpe, torbe ili nakita koji mogu upotpuniti izgled i učiniti poklon još posebnijim

 

Izvor slike: Valerii Apetroaiei/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate