1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Najpopularnije Pandora minđuše su...

Najpopularnije Pandora minđuše su novi trend u svetu nakita

05. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Ovo je trend u nakitu za kojim sve žene lude!

Pandora nakit je svakako jedan od omiljenijih svima. Međutim, evo koje su najpopularnije Pandora minđuše ove sezone.

U današnje vreme nakit se izdvaja među modnim trendovima po svemu što je povezano sa maksimalizmom. Ono što ove minđuše čini posebnim jeste što su „promenljive“ i možete da se igrate sa dizajnom kakvim želite.

Koje su najpopularnije Pandora minđuše?

Postoji niz Pandora minđuša i nakita koji su omiljeni, ali ove posebne minđuše su nešto što je osvojilo svakoga. One su veoma elegantne, diskretnog su dizajna, a vašem svakom danu dodaju sofisticiranost.

U pitanju su minđuše od sterling srebra koje su savršene veličine, a lako možete i da spavate sa njima bez bilo kakve nelagode što ih čini idealnim za svakodnevno nošenje. U pitanju je model Link in Pave iz Pandora ME kolekcije. One su toliko popularne, da ih čak neke devojke ne nose ni u paru, već samostalno kao pirsing. Ovaj model minđuša  je ono što je potrebno svakoj ženi.

Link in Pave karike

Minđuše u obliku karike su jedna od najpoznatijih simbola brenda, a ukrašene su sa dva reda sjajnog kubnog cirkonijuma što ih čini super posebnim. Njih ćete veoma lako uklopiti uz bilo koji stil. Minđuše se mogu kupiti i u zlatnoj varijanti.

Najpopularnije Pandora minđuše mogu biti promenljive

Ono što je posebno zanimljivo i primamljivo jeste što sa ovim minđušama možete da koristite i popularne Pandora priveske sa narukvica. To omogućava da stilizujete minđuše na način na koji želite. Dodatkom bilo kom priveska menjate izgled, a lako ih možete nositi i kao samostalni dodatak.

Naravno, ono što je dodatno pogodno jeste što ovakve minđuše možete kombinovati i sa Pandora narukvicama. U svakom slučaju je veoma jasno zašto su ove minđuše toliko popularne i jedan od najpoželjnijih komada nakita. Idealne su za svaki dan, a možete ih nositi i u svečanim prilikama.

Izvor slike: LittleBee80/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate