1. Home
  2. /
  3. Promo
  4. /
  5. Darivanje na Marie Claire:...

Darivanje na Marie Claire: nude&rude poklanja novi Body Tan Water

05. јул 2024.

| Miljana Momirović
Vredi učestvovati.

Pokloni stižu na vreme za preplanuli ten. Marie Claire i brend nude&rude nagrađuju čitateljke novom Body Tan Water za samopotamnjivanje.

Nagrađivanje se organizuje na Instagram profilu @marieclaire.rs, gde čitateljke imaju priliku da osvoje inovativni preparat za brozani sjaj kože.

Darivanje na Marie Claire

Ako želite da osvojite poklon nude&rude Body Tan Water, najpre prvo morate na Instagarm profil jer je darivanje počelo 05.07. u 20h.

Da osvojite vodu za samopotamnjivanje:

  1. zapratite @marieclaire.rs i @nudeandrude_
  2. tagujte drage osobe

Darivaće traje do 10. jula u 10h, kada ćemo upravo ovde objaviti imena dobitnice ali i na našem Instagram profilu u isto vreme. Ne zaboravite da proverite da li ste baš vi dobili nagradu jer je potrebno da u roku od 7 dana (najkasnije do 19. jula) dostavite svoje podatke za slanje nagrade putem poruke na @marieclaire.rs profil.

Ovo darivanje organizuje @nudeandrude_ koji je odgovoran za isporuku nagrade.

Zašto je nude&rude Body Tan Water tako dobro?

Prava revolucija kada je u pitanju samopotamnjivanje, Body Tan Water će za vrlo kratko vreme i uz minimalno truda pružiti prirodno preplanuli ten bez ikakvih tragova na odeći.

#showyourdarkside

Blagog mirisa i formule na bazi kokosove vode koja je obogaćena vitaminima C i E, ovaj sprej za telo predstavlja savršeni izbor za sve koji žele postići preplanuli ten bez dodatnog izlaganja štetnim UV zracima.

Nagrađivanje je završeno. Dobitnica nude&rude Body Tan Water je Instagram profil pod nazivom @gma.ja.