1. Home
  2. /
  3. Promo
  4. /
  5. Lilly Drogerie u saradnji...

Lilly Drogerie u saradnji sa Karl Lagerfeld predstavio parfeme

10. мај 2024.

| Miljana Momirović
Sećanje na modnu legendu.

Kompanija Lilly Drogerie u saradnji sa parfemskim brendom Karl Lagerfeld, održala je u TC Galerija promociju parfema ove čuvene modne legende. Događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti koji su imali priliku da dožive raskoš mirisnih kreacija i zavire u čudesni olfaktorni orman Karla Lagerfelda.

Karl Lagerfeld Lilly Drogerie

Karl Lagerfeld, telentovan, kreativan i strastveni zaljubljenik u modu, 1978. godine upustio se u ulogu tvorca parfema. Njegove reči „Volim parfeme. Volim ženske mirise. Volim mirise za muškarce. Oni čine život lepšim. Miris je, u suštini, moda za nos.“ – uvek će ostati upamćene. Ova ljubav vodila ga je da kreira parfeme krojene da se nose poput odevnih predmeta, tako da budu što bliži vama.

Karl Lagerfeld Lilly Drogerie

Kolekcija Les Parfums MATIERES

Legendarni modni dizajner je predstavio novu stranu tipičnih parfemskih nota, sličnu svetu mode. Ovu liniju mirisa čine četiri parfemska “para”, ukupno osam mirisa za žene i muškarce. Karl ih je kreirao, dizajnirao, i oblikovao tako da stvori kreativni, olfaktorni orman, dok su mirisi „krojeni“ poput njegovih omiljenih tkanina.

Karl Lagerfeld Lilly Drogerie

Kolekcija Fashion City Collection

Svet Karl Lagerfeld mirisa dopunjuje linija posvećena njegovim omiljenim gradovima, u kojima je živeo, stvarao, koji su ga nadahnjivali. On je putovao svetom sa radoznalošću deteta, večito u potrazi za novim kreativnim otkrićima. Dok se njegova rana sećanja vezuju za Nemačku, eminentni pariski dizajner je pre svega bio građanin sveta, tečno govoreći univerzalne jezike mode i umetnosti. Određeni gradovi dominirali su njegovom izvanrednom karijerom – oni u kojima je živeo i dizajnirao svoje kolekcije – dok su drugi bili povremeni tereni za kreativno istraživanje. Ipak, svi su ostavili neizbrisiv trag u mnogostranom stvaralaštvu, a upravo po njima je nazvao svoju liniju parfema – Hamburg, Rim, Beč, Pariz, Tokio i Njujork.

Karl Lagerfeld Lilly Drogerie

Karl Lagerfeld mirise možete pronaći u svim Lilly drogerijama, a na vama je samo da izaberete koja mirisna kreacija će postati vaš favorit.

Nastavite da čitate