Magični trodnevni event na Bledu uz brendove essence i Catrice

26. децембар 2023.

| Stana Luković
Trodnevno mejkap-druženje u organizaciji brendova essence i Catrice

U sklopu nedavnog eventa, održanog od 5. do 7. decembra na jezeru Bled, influenseri sa deset tržišta, zajedno sa nekoliko novinara, učestvovali su u trodnevnom mejkap-druženju organizovanom od strane mejkap-brendova „essence“ i „Catrice“.

Event na Bledu

 

Prve večeri obeležena je opuštanjem u spa-zoni, a brendovi „essence“ i „Catrice“ prezentovali su proizvode za negu kože i opuštanje, a važno je napomenuti da su „essence“ i „Catrice“ proizvodi „cruelty-free“ i „vegan“, čime je naglašena posvećenost brendova prema odgovornom pristupu lepoti i nezi kože.

Event na Bledu

Drugi dan započeo je šetnjom uz jezero Bled, svi učesnici nosili su ružičaste šubare i buce i stvorili veseli prikaz koji je oživeo celi Bled.

Event na Bledu

Posle šetnje krenula je vožnja brodićima uz obilazak Bledskog ostrva, gde su imali priliku da upoznaju ostrvo, pozvone na zvono želja i probaju lokalne poslastice. Pri povratku sa ostrva organizovan je snežnobeli i roze ručak / parti uz „essence“ proizvode i DJ-a.

Event na Bledu

Dan je završio večerom u Dvorcu „Bled“, gde su svi učesnici postali orašari na jednu noć. Dodatni element iznenađenja bilo je izvođenje vitezova na bledskom dvorcu.

Event na Bledu

Pravi muški orašari, koji su bili atrakcija na dvorcu, dodali su autentičnost i čaroliju celom doživljaju, stvarajući magičan spoj sa novom „Catrice“ kolekcijom – „Magic Christmas Story“.

Magična lepota Bleda, kao i mejkap-proizvoda „essence“ i „Catrice“ zaslužni su za snažan utisak i nezaboravno iskustvo.

Event na Bledu

Izvor slike: Promo