1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Feng šui saveti za...

Feng šui saveti za ljubav: Ovih 10 trikova će vam pomoći da pronađete srodnu dušu

16. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Privucite ljubav jednostavim metodama...

Feng šui je drevna kineska praksa koja može pomoći samcima da privuku ljubav, zdravlje i sreću. Ovi feng šui saveti za ljubav će vam pomoći da privučete srodnu dušu.

Feng šui metode uključuju jednostavne metode za poboljšanje nečije aure kao što je prikazivanje stvari u parovima i dodavanje ljubavnih simbola. Pored toga, neophodno je ukloniti ogledala koja gledaju ka krevetu, energizirati ljubavni kutak i ukloniti sve mrtve biljke.

Feng šui saveti za ljubav: Kako da je privučete u svoj život?

Da biste poboljšali svoj ljubavni život, potrebno je da samo nekoliko stvari ubacujete u svoju dnevnu rutinu kako biste poboljšali svoju auru. Ovo su veoma jednostavni saveti koje lako možete primeniti u svom domu, a može doneti sreću na polju kom želite.

Koristite boje za ljubav

Svi znamo da su boje ljubavi roze i crvena, a njih možete lako ubaciti u spavaću sobu. Bojenje zida, stavljanje posteljine u ovoj boji ili jednostavno dodatak cveća u ovoj boji može uneti mnogo promene. Sveće takođe mogu  biti veoma korisne da se podigne energija ljubavi.

Feng šui saveti za ljubav: Imajte sve u paru

Izložite stvari koje su u paru kao što su ptice u paru, dva povezana srca, pa čak i par noćnih lampi ili stolica. Ovo će vam pomoći da stvorite balans u životu i da potencijalno privučete svoju drugu polovinu.

Obratite pažnju na odabir odeće

Boje nisu važne samo u domu, već u svakom segmentu vašeg života. Roze boja posebno donose sreću na ovom polju, pa možete koristiti i roze karmine. Muškarci bi trebalo da nose svetle boje.

Uklonite ogledala koja su okrenuta ka krevetu

Smatra se da ogledalo okrenuto ka krevetu donosi energiju treće osobe, a to svakako nije nešto što je potrebno parovima, naročito ako su na početku veze. Osim toga, ovo može da utiče i na vaš dobar san.

Feng šui saveti za ljubav: Unesite crvene božure

Crveni božuri imaju osvežavajuću energiju i moć da privuku ljude. Ovo se smatra dobrom srećom, a ovo cveće na prozoru može doneti ljubav. Osim što će krasiti vaš prostor, može vam doneti mnogo sreće i na ostalim životnim poljima.

Koristite hvatač vetra

Zvuk stvara energiju koja je veoma važna u čovekovom životu. Hvatač vetra će pomoći u uklanjanju negativne energije i u stvaranju aure koja je puna ljubavi. Osim toga, ovo će svakako dozvati ljubav u vašem životu.

Uklonite televizor is spavaće sobe

Televizor se u feng šuiju smatra lošim ako se nalazi u spavaćoj sobi. Njegova energija nije prijatna za boravak u ovoj prostoriji. Pored toga, slično kao ogledalo, njegova refleksija dovodi energiju treće osobe.

Feng šui saveti za ljubav: Koristite parfeme

Ljudi koji su spremni da prihvate novu ljubav i romansu u život moraju da imaju pozitivnu energiju i da koriste parfeme pre izlaska iz kuće. Takođe, osveživač vazduha u domu može da ima istu funkciju.

Nemojte nositi pocepanu odeću

Bez obzira na modne trendove i zanimljive dizajne, pocepana odeća privlači negativnu energiju, pa je bolje da nosite čitavu odeću u svakom trenutku. Naravno, poželjno je da ne bude ni zakrpljena.

Donesite dobru energiju u ljubavni kutak vašeg doma

Jugozapadni ćošak u vašem domu je zapravo ljubavni kutak. Da biste aktivirali ovo područje možete staviti roze kristale u ovaj ćošak, ali pre toga obavezno uklonite biljke koje su se osušile ili imaju mrtvo korenje pre nego što postavite kristale u ovaj ćošak.

Izvor slike: toons17/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate