1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Četvrta sezona Emily in...

Četvrta sezona Emily in Paris počela sa snimanjem: Evo kada ćemo moći da je gledamo

15. април 2024.

| Snežana Vranić
Ovo morate da znate...

Četvrta sezona Emily in Paris (Emili u Parizu) koji fanovi željno je počela sa snimanjem. Kada će se emitovati nova sezona pročitajte u tekstu.

Netflix hit serija će uskoro dobiti svoj nastavak. Serija prati živahnu američku devojku koja se bavi marketingom. Fanovi sa uživanjem prati Emily Cooper (Emili Kuper) koju igra Lilly Collins (Lili Kolins), kako se kreće kroz život, ljubav i posao u gradu ljubavi.

Kada će biti emitovana četvrta sezona Emily in Paris?

Treća sezona serije je objavljena u decembru 2022. godine, pa nije čudo što su obožavaoci serije nestrpljivi za nastavkom. Snimanje je počelo u januaru ove godine, dok se njeno emitovanje očekuje krajem godine u decembru. Snimanje je bilo odloženo zbog štrajka holivudskih pisaca što je fanove ostavilo vrlo nestrpljivim zahvaljujući veoma napetom kraju treće sezone. Lilly je na Instagramu sama podelila sreću zbog snimanja nastavka napisavši u opsiu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lily Collins (@lilyjcollins)

Četvrta sezona Emily in Paris neće biti u Parizu?

Uprkos tome što cela postava kao i sama glumica priča o snimanju naredne sezone u Parizu, čini se da će ipak neće cela sezona odigravati u ovom gradu. Veliki deo popularne Netflix serije će se navodno odigrati i u Italiji, tačnije u Rimu.

Moguće je da je razlog ovome jer će Pariz uskoro biti domaćin Olimpijskih igara.“Dok će Emilino srce uvek ostati verno Parizu, njen život će imati neočekivane preokrete u ovoj sezoni“, istakla je Lilly na Netflix događaju prethodne godine.

Kakav će biti zaplet u četvrtoj sezoni?

Kraj treće sezone je ostavio mnogo otvorenih pitanja. Emili je na kraju treće sezone i dalje upletena u ljubavni trougao sa Gabrijelom i Alfijem, a u poslednjoj sezoni smo saznali i da je Kammil trudna sa Gabrijelovom bebom. U intervjuu za Deadline, kreator emisije Darren Starr (Daren Star) dao je nekoliko nagoveštaja.

„[Emili i Gabrijel] su zaljubljeni u zvezde. Mislim da je veliko pitanje za razmišljanje o sledećoj sezoni [sećanje da] Emili nije došla u Pariz zbog romanse – došla je zbog posla. Mislim da su oboje na drugačijem, zrelijem mestu u svojim životima, definitivno komplikovanijem mestu“, rekao je on.

U svakom slučaju, željno iščekujemo nastavak priče o ovoj devojci i njenim nedaćama, ovoga puta, u više evropskih prestonica.

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate