1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. 4. sezona Emily in...

4. sezona Emily in Paris: Sve što znamo dosad!

16. мај 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Treća sezona Emili u Parizu završila se praskom, što znači da će, nadamo se, biti još uzbudljivih obrta u sezoni 4.

Ako ste veliki obožavatelj romantične humoristične serije Darena Stara (Daren Star) na Netflixu , mora da ste iskočili iz kože kada je otkriveno da će se Emily (Emili) u Parizu vratiti na ekran za četvrtu sezonu.

4. sezona Emily in Paris

U 3. sezoni serije bili smo svedoci niza neočekivanih događaja – ovde se setimo, na primer, na klifhendžer poslednje epizode, kada je Camille (Kamila) ostavila Gabrijela na njihovoj veridbi i pred svima izjavila da je njen dečko zapravo zaljubljen u Emily (Lilly Collins). Nakon toga, ni Alfie (Alfi) nije ostao besposlen, raskinuo je sa Emily, a ubrzo je postalo jasno zašto su Camille i Gabrijel zaista želeli da se venčaju. Stoga, trebalo bi da dobijemo odgovore na mnoga otvorena pitanja u narednoj sezoni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Kada izlazi 4. sezona Emily in Paris?

Treća sezona izašla je krajem decembra 2022, kao rani božićni poklon, po uobičajenom rasporedu serije. Ako je tajming sada sličan, onda će sledeća sezona verovatno biti objavljena krajem 2023.

Do sada niko od glumaca nije na svojim stranicama na društvenim mrežama objavioda je snimanje počelo. Dakle, vredi biti na oprezu i gledati kada glumci počnu da se prijavljuju iz Pariza.

Sa dosta nedovršenih priča, nadamo se da će se cela glumačka ekipa vratiti. Glumac koji igra Alfieja, Lucien Laviscount (Lisijen Laviskont), rekao je za Vanity Fer, na dodeli Oskara u martu 2023., da uopšte nije siguran da li će biti pozvan nazad za novu sezonu. Kako je rekao, za ovo treba pitati tvorca serije Darena. „Bilo bi sjajno vratiti se. Proveo sam dve zaista, zaista neverovatne sezone u ovoj emisiji. Bilo je veoma posebno“, rekao je glumac na premijeri treće sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Hoće li se Emily i Gabriel konačno smuvati? Pa, na ovo pitanje se danas ne može sa sigurnošću odgovoriti. Na osnovu treće sezone, Gabriel mora da se pripremi za izazove očinstva i da snosi posledice svog skandalozno prekinute veridbe. U međuvremenu, Emilyn svakodnevni život verovatno će ispuniti njen posao i nestali kolega -Julien.

Čime će se baviti 4. sezona Emily in Paris?

Kreator serije Daren rekao je da će četvrta sezona biti o „navigaciji kroz komplikovane odnose“. I iako ovo zvuči prilično sumnjivo, možemo biti sigurni da ni ovoga puta nećemo biti razočarani u Emily, koja će ovaj put gledaocima pružiti obilje uzbudljivih obrta i, naravno, malu bol u srcu.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate