1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 3....

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Čuvajte se iskušenja

31. мај 2024.

| Snežana Vranić
Šta nas očekuje u prvoj nedelji juna?

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna podstiče interakciju sa okruženjem, istraživanje tržišta i nove načine razvoja trgovine i komercijalnih aktivnosti.

Merkur 3. juna ulazi u Blizance i pojačaće brzinu i veštinu da se radi više stvari odjednom. Mlad Mesec će biti 6. juna što će olakšati međusobno razumevanje. Potom će Mars preći u znak Bika i odmah pasti pod uticaj Plutona. Ovaj složeni aspekt daje neverovatnu istrajnost i želju da delujete za svoje ciljeve bez obzira na sve.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna

Ovan

Ovnovi bi trebalo da budu posebno oprezni prilikom potpisivanja dokumenata, vožnje automobila, kao i prilikom primanja i prenošenja informacija. Tokom ovog perioda, namerno se fokusirajte na to da budete rasejani, nepažljivi i da održavate prijatnu stvarnost. Rizici da budete prevareni će biti veliki, pa kreirajte jake lozinke i proverite likvidnost partnera i ponuda.

Bik

Bikovima su mogući neočekivani i spontani finansijski gubici. Sada ste skloni da podlegnete iskušenjim a i verujete primamljivim ponudama. Izbegavanjem nulte ravnoteže, pomažete u održavanju doslednosti prilikom kupovine i planiranja budžeta. Kupovina elektronike i izlasci sa prijateljima takođe mogu prouzrokovati finansijsku štetu.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Blizanci

Blizanci prevazilaze prepreke na profesionalnom, društvenom i karijernom planu. Ne bi trebalo da se oslanjate na pomoć i snishodljivost svojih pretpostavljenih, već je bolje da sami izvršite težak zadatak računajući na svoju snagu i mogućnosti. Lako je pronaći izlaz iz zastoja koristeći intuiciju i informacije iz spoljnih izvora.

Rak

Rakovi bi mogli biti uvučeni u nesuglasice sa ljudima na osnovu svesnih uverenja ili konfliktne situacije tokom putovanja. Vaši podaci su u opasnosti da budu potkopani intrigama zlobnika. Najbolja stvar tokom ovog perioda je pronaći tiho utočište gde možete da se izvučete.

Lav

Lavovi će sve razloge nepredviđene ili slučajne prirode smatrati prednostima, izdžljivosti i veličanstvenosti. Bićete veoma strpljivi i to će biti dobro nagrađeno. Odložite svu realizaciju svojih planova i učešće u masovnim i javnim događajima do povoljnijeg perioda. Pokušajte da se rasteretite i verujte u sebe.

Devica

U slučaju nesporazuma, nemojte pokušavati da bilo koga ubedite u bilo šta posebno na agresivan način. Napetošću i insistiranjem ćete samo pokvariti odnose i nećete ništa postići. Koristite svoje diplomatske i strateške veštine za rešavanje sporova.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Vaga

Ako se nevolje i sukobi na poslu ne mogu izbeći, a potrebno je odlaganje za rešavanje pravnih i sudskih pitanja, ohrabrite se i otiđite na odmor ili bolovanje nedelju dana. Prepustite se filozofskom razmišljanju i pronađite najmanje tri plusa u bilo kojoj trenutnoj situaciji.

Škorpija

Škorpije gravitiraju ka riziku kako bi testirale sebe i svet na snagu. Međutim, preterani pritisak i grube izjave mogu staviti tačku na predstojeći ljubavni sastanak i dovesto do neizbežnih razočaranja. Poželjno je da preduzmete mere predostrožnosti kada se bavite sportom ili ekstremnim oblicima zabave.

Strelac

Nemojte žuriti da raspirujete stambeni sukob ili dokazujete roditeljima svoje pravo na privatnost. Za one u braku, ovo neće biti povoljan period. Prestanite da krivite voljene i ljude oko sebe. Za izgradnju dobrih odnosa može biti potrebno mnogo vremena, ali samo jedna reč izgovorena u žaru trenutka sve može pokvariti.  Svako ima svoju istinu.

Jarac

Fokusirajte se na glavnu stvar i ne dozvolite da gužva poremeti vaš osećaj svrhe. Moguće su konfuzije a dokumentima, priznanicama i drugim birokratskim papirima. To se može pogoršati ako podlegnete haotičnom razmišljanju i dozvolite mu da vas kontroliše.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Vodolija

U velikom ste iskušenju da napravite skupu kupovinu odeće ili nakita, potrošite pozamašnu sumu na zabavu i opuštanje i obasipate svoje najmilije i decu poklonima. Međutim, da biste zadovoljili sopstvene želje i da biste učestvovali na takmičenjima i sportskim događajima, trebalo bi sačekate harmoničniji raspored planeta.

Ribe

Kućni poslovi i porodična okupljanja se ne uklapaju u vašu sliku sveta ove nedelje i izazovaju dosadu. Sposobni ste da branite svoje lične granice svakim mišićem gde možete da radite ono što volite, donoseći kreativnu inspiraciju i ohrabrenje. Neka sačeka rešavanje pitanja u vezi sa nekretninama, imovinom i mestom stanovanja.

Izvor slike: MilanMarkovic/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate