1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 25....

Nedeljni horoskop od 25. do 31 marta: Vatreni znakovi će osetiti nalet energije

24. март 2024.

| Snežana Vranić
A šta se sprema vašem znaku?

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta donosi nam niz izazova. Fokusirajte se na ciljeve koje ste zamislili.

Početkom nedelje nam dolazi pomračenje Meseca u Vagi, dok će u ostatku nedelje biti dobra atmosfera zbog opozicije Venere i Crva Meseca i sekstila Venere i Urana. Horoskop vam poručuje da osmislite dobru pripremu svega.

Nedeljni horoskop od 25. do 31 marta

Ovan

Ove nedelje, nivo energije će biti prilično visok za Ovnove. To posebno važi za intelektualnu aktivnost i poslovne aktivnosti. Međutim, nije vreme za pokretanje velikih projekata ili ambicija vezanih za karijeru. Fokus treba da bude više na planiranju i pripremama. Ako su neki odlučni koraci neophodni, bolje ih je preduzeti od utorka do srede.

Bik

Uticaji ove nedelje su veoma pozitivni, ali postoji nešto na šta treba da obratite pažnju. Postoji iskušenje da se upustite u ozbiljne nevolje, posebno jer to podstiču i drugi aspekti. Ne preterujte sa trošenjem, alkoholom, slatkišima i sl. Generalno, ovo će biti dobar period, najbolji dani su četvrtak i petak.

Nedeljni horoskop od 25. do 31 marta: Blizanci

Tokom cele nedelje možete biti veoma aktivni i spremni da preuzmete svaki zadatak. Ali imajte na umu: ovo je vreme sprinta, a ne maratona. Period je povoljan za brze, kratke zadatke, dok veće i dugoročne projekte treba odložiti za povoljniji trenutak. Vikendom nemojte biti previše zahtevni prema svojim voljenima i ne pokušavajte da sve iznesete na videlo.

Rak

Nedelja počinje pomračenjem Meseca. Stoga, bar prvu polovinu treba provesti uzdržano i smireno, izbegavajući sukobe i veliki stres. Međusobno razumevanje sa partnerima – kako romantičnim tako i poslovnim – može biti glavna tema narednih dana. Budite diplomatski i oprezni. Četvrtak i petak su najpogodniji za posao.

Lav

Treba da zapamtite da vaše mogućnosti nisu neograničene, iako su zvezdani uticaji sada sposobni da stvore takvu iluziju. Takođe, nemojte biti previše energični, a još manje agresivni u pokušaju da promovišete svoje gledište, čak i ako ste sigurni da je ono tačno. Očekuje vas veoma energična i uspešna nedelja.

Devica

Provešćete celu nedelju na vrhuncu aktivnosti. Ali postoji bojazan da bi ova aktivnost mogla biti pretežno destruktivna, a ne kreativna. To su uticaji zvezda, i ako pokušate da ih iskoristite na optimalan način, možemo vam savetovati da tražite greške u svojim projektima, konstruktivnu kritiku, kao i da se vredno borite protiv loših navika.

Nedeljni horoskop od 25. do 31 marta: Vaga

Na vaš znak će najviše uticati pomračenje Meseca koje će nastupiti u ponedeljak. Zbog toga bi trebalo da budete veoma oprezni tokom cele nedelje. Čak i ako se sada dese neke nevolje, imajte na umu da će potpuna jasnoća doći tek početkom aprila. Isto se, međutim, odnosi i na prijatne događaje. Najbolji dan je četvrtak.

Škorpija

Vaša intuicija i uvid će biti toliko jaki ove nedelje da bi drugi mogli pomisliti da poznajete osnovne sile. Da li ćete ih razuveriti ili ne, na vama je, ali navedene osobine će vam odlično poslužiti u rešavanju teških problema i donošenju važnih odluka. Prva polovina nedelje izgleda povoljnije za velike stvari.

Strelac

Budite oprezni u četvrtak, Strelčevi. Ovog dana postoji velika opasnost da se prepustite svojim (i tuđim) slabostima, jurite za originalnošću na račun zdravog razuma i jednostavno trošite preko svake mere. U suprotnom, očekuje vas izuzetno povoljna nedelja tokom koje se mogu donositi veoma uspešne odluke kako u pogledu vašeg bogatstva, tako i u vezi sa ličnim odnosima.

Jarac

Tokom nedelje treba se oslanjati uglavnom na sopstvene snage. Na primer, ovo nije najbolje vreme za komunikaciju sa nadređenima. Ako dođe do takve komunikacije, onda se uverite da nema grešaka u vašim projektima i papirima i da vaše radnje ne krše nikakva uputstva. Generalno, poštovanje uputstava i pravila je glavni zahtev nedelje. Najbolji dan za vas je četvrtak.

Nedeljni horoskop od 25. do 31 marta: Vodolija

Nedelja je odlična za sticanje popularnosti, a ako se sada suočavate sa javnim govorom bilo koje vrste, onda vas uspeh sigurno čeka. Međutim, sedmica je dobra i za sve druge zadatke – pod uslovom da se uopšte snađete da radite stvari. Zato što je nedelja takođe izuzetno romantična, a gubitak glave od ljubavi sada je takođe vrlo realna perspektiva.

Ribe

Zvezde su vam pripremile ujednačenu i povoljnu nedelju. Jednako je dobra za posao i osećanja. Ali, možda je najpogodniji za samonegu – razne vrste masaža i kozmetičkih procedura sada će biti izuzetno prijatne i korisne. Vikend je bolje provesti u društvu najmilijih, bez velikih društava i izlazaka.

Izvor slike: ViDi Studio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate